Facebook Pixel Πανιώνιος: Δραματικές ώρες - Στα κάγκελα οι οπαδοί - Αποχωρεί το αφεντικό;
| 2019-10-29 19:48:00

Δραματικές ώρες για ιστορική ελληνική ομάδα - Στα κάγκελα οι οπαδοί - Αποχωρεί το αφεντικό;

Sportdog Team
Δραματικές ώρες για ιστορική ελληνική ομάδα - Στα κάγκελα οι οπαδοί - Αποχωρεί το αφεντικό;

Ιστορικές εξελίξεις σε top σύλλογο. Τι συνέβη και τι έρχεται...

Πανιώνιος: Η φημολογία υπήρχε πριν καν τη συντριβή από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι κόντρες των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου με τη διοίκηση του συλλόγου, σταθερές και αμείωτες καθ’ όλη τη διάρκεια της (ημερολογιακής) χρονιάς.

Τα τεράστια προβλήματα του Ιστορικού όμως είχαν θέσει σε δεύτερη μοίρα τις όποιες προσωπικές αντιπαλότητες. Πλέον όμως, η κατάσταση φαίνεται πως, αγωνιστικά τουλάχιστον, δεν έχει γυρισμό, με τους Κυανόλευκους να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά, να εξακολουθούν να έχουν αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία τους και να οδεύουν… μαθηματικά στη νομοτέλεια του υποβιβασμού, χωρίς να φαίνεται από πουθενά καμία ελπίδα για αλλαγή των δεδομένων.

Αυτό φαίνεται πως αποτέλεσε και την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Πάνθηρες, τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων του Πανιωνίου, οι οποίοι χθες εξέδωσαν μια άκρως επιθετική ανακοίνωση καλώντας τη διοίκηση του συλλόγου να αποχωρήσει. Δεν ονομάτισαν πάντως συγκεκριμένους ανθρώπους, ούτε καν ανέφεραν τη λέξη "διοίκηση", απλώς ξεκαθάρισαν με σαφή και απόλυτο τρόπο πως δεν επιθυμούν την παραμονή των ανθρώπων που διαφεντεύουν τις τύχες της ομάδας.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός πως από την περασμένη εβδομάδα, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, ο Νίκος Ζαμάνης, ο άνθρωπος δηλαδή που τα τελευταία χρόνια έχει κληθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά η κατάσταση προφανώς τον ξεπερνάει, όπως και τις όποιες προσπάθειες έκανε με τον Χρήστο Δάρρα, είχε συγκαλέσει συνέντευξη Τύπου για ενημέρωση επί των "τρεχόντων ζητημάτων", όπως λέγονταν χαρακτηριστικά.

Στο μεσοδιάστημα προέκυψε η συντριβή στο Περιστέρι, η αποχώρηση των οργανωμένων από το γήπεδο στο ημίχρονο και φυσικά η χθεσινοβραδινή ανακοίνωση. Θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο πως επίκεινται εξελίξεις. Ο Ζαμάνης δύσκολα θα δεχθεί να μπαίνει μπροστά σε μια κατάσταση, η οποία προφανώς τον ξεπερνάει. Δεν είναι ακόμη σίγουρο πως θα τα… βροντήξει -αφού δεδομένα πονάει τον Πανιώνιο- ωστόσο το πιθανότερο είναι, όπως εκτιμάται τουλάχιστον, πως θα ζητήσει όποια βοήθεια είναι διαθέσιμη, ξεκαθαρίζοντας πως και τα δικά του όρια έχουν προ πολλού ξεπεραστεί.

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Και το δυστύχημα για τον Ιστορικό είναι πως από πουθενά δεν προκύπτει πως αυτές θα προσφέρουν έστω και κάποια χαραμάδα φωτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ντου" σε Μελιόπουλο από γνωστό Έλληνα παράγοντα - "Αν ανοίξω το στόμα μου..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags