Facebook Pixel Sportdog.gr | "Γλίτωσε" στο 90' ο Βόλος, μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στην Ξάνθη (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-10-29 19:32:00

"Γλίτωσε" στο 90' ο Βόλος, μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στην Ξάνθη (Vid)

"Γλίτωσε" στο 90' ο Βόλος, μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στην Ξάνθη (Vid)

Ματσάρες στο Κύπελλο Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Με ωραίο γκολ του Τσαούση στο 90’, ο ΝΠΣ Βόλος ήρθε 1-1 στην έδρα του Πανσερραϊκού και πάει με προβάδισμα στη ρεβάνς των δύο ομάδων για την 5η φάση του Κυπέλλου.

Ο Πανσερραϊκός στρίμωξε την ομάδα της Μαγνησίας, παρότι χωρίζουν δύο κατηγορίες τους δύο «μονομάχους», αλλά με ωραίο γκολ του Τσαούση στο 90’, οι φιλοξενούμενοι πήραν 1-1 και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου. Το σκορ είχε ανοίξει στο 70’ ο Γιανναράκης με άπιαστη κεφαλιά.

Στο ματς που έγινε νωρίτερα, ο Απόλλων Λάρισας πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ξάνθη. Οι Θρακιώτες άνοιξαν το σκορ στο φινάλε του α' ημιχρόνου με κεφαλιά του Χρήστου Λισγάρα. Ο Απόλλων Λάρισας «απάντησε» με τον ίδιο τρόπο στο 50', με την κοντινή κεφαλιά του Ναζίμ για το 1-1. Στο 83' ο Πρέμπος κάνει την ανατροπή για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ, Ατιγιάτ, Κυζιρίδης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Μάντζης


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags