Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αδιανόητα λεφτά στο λιμάνι - Πάνω από 20.000.000 για Τσιμίκα και Μπουχαλάκη
| 2019-10-31 17:30:00

Αδιανόητα λεφτά στο λιμάνι - Πάνω από 20.000.000 για δύο Έλληνες - Διάβασε ονόματα να πάθεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Αδιανόητα λεφτά στο λιμάνι - Πάνω από 20.000.000 για δύο Έλληνες - Διάβασε ονόματα να πάθεις

Μοιράζουν "χυλόπιτες" στον Πειραιά και σπάνε τα ταμεία!

Ολυμπιακός: Σημειώναμε χθες με αφορμή το καταγεγραμμένο από ελληνικά και γαλλικά media ενδιαφέρον της Λιόν για τον Κώστα Τσιμίκα, εξαιτίας της πρόσφατης παρουσίας του τεχνικού διευθυντή των "λιονέ", Ζουνίνιο στο Καραϊσκάκη για το  ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, πως -κοινώς- δεν υπάρχει θέμα.

Και ο λόγος είναι γιατί πολύ απλά, οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν τον διεθνή αριστερό μπακ στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πως η όποια συζήτηση θα πρέπει να μετατεθεί (στην καλύτερη) το καλοκαίρι.

Ενδεικτικό του πόσο... παραπληφορομένα είναι τα (όχι και τόσο έγκυρα, αυτά που αναφέρουν τουλάχιστον την είδηση) γαλλικά media είναι και η συνέχεια που δίνουν στο θέμα, εμπλουτίζοντας το με ενδιαφέρον της Λιόν και για τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο λόγος; Τιμολογούν τον Τσιμίκα στα 4 εκατ. ευρώ, κάτι που φυσικά δεν υφίσταται, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού -όταν και εφόσον τεθεί θέμα πώλησης του "Τσίμι"- αγγίζουν τον διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Επιπρόσθετα, τα εν λόγω δημοσιεύματα τιμολογούν ανάλογα, στα 4 εκατ. ευρώ και τον "Μπούχα". Υπενθυμίζουμε για να γίνει αντιληπτό πως μπορεί ενδιαφέρον ή τσεκάρισμα να υφίσταται, αλλά σε αυτά τα  νούμερα δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα να προχωρήσει το παραμικρό, πως το καλοκαίρι, η Μπολόνια, ρωτώντας για τον διεθνή μέσο, ενημέρωσε πως είναι διατεθειμένη να προσφέρει ως και 5 εκατ. ευρώ.

Η (τότε) απάντηση του Ολυμπιακού; Τουλάχιστον 10! Και φυσικά δεν υπήρξε καμία συνέχεια. Με τον Μπουχαλάκη πλέον βασικό και αναντικατάστατο, να κάνει… ματσάρες και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ποτέ δυνατόν οι "ερυθρόλευκοι" να συζητήσουν οτιδήποτε λιγότερο από αυτό που είχαν απορρίψει χωρίς καν να  μπουν σε διαδικασία συζήτησης πριν δύο μήνες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Τρελός" Μαρινάκης! Κλείνει deal Οκτώβρη μήνα - Υπογράφει με το "τούρμπο" - "Φτιάχνει" Μαρτίνς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags