Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παζάρι για Μίσιτς - Δανεικός ο Ζαμπά - Έτσι παίρνει Πρίγιοβιτς - Φέρνει αντι-Γιαννούλη - Χαμός!
| 2019-10-31 19:30:00

Παζάρι για Μίσιτς - Δανεικός ο Ζαμπά - Έτσι παίρνει Πρίγιοβιτς - Φέρνει αντι-Γιαννούλη - Χαμός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Παζάρι για Μίσιτς - Δανεικός ο Ζαμπά - Έτσι παίρνει Πρίγιοβιτς - Φέρνει αντι-Γιαννούλη - Χαμός!

Τρελά πάρε-δώσε στην Τούμπα. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται;

Προ ημερών επισημάναμε τα πρώτα δείγματα μεταγραφικής δραστηριότητας στον ΠΑΟΚ. Έγκαιρα και έγκυρα παρουσιάσαμε την απόλυτη προτεραιότητα για τον Δικέφαλο, που δεν είναι άλλη από την μονιμοποίηση του Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε κομβικό ποδοσφαιριστή για τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Οι πρωταθλητές έχουν…  όλο το χαρτί στα χέρια τους, αφού υπάρχει συμφωνημένη option αγοράς  από την Σπόρτινγκ έναντι 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεδομένα θα προσπαθήσουν να μπουν σε παζάρια με τα "λιοντάρια" προκειμένου να ρίξουν το κόστος της αγοράς του Κροάτη μέσου.

Και εδώ επισημάναμε το θέμα του Λεό Ζαμπά, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιο αντάλλαγμα στον πορτογαλικό σύλλογο. Τονίσαμε πως δεν προκύπτει θέμα. Όχι για τη Σπόρτινγκ, αφού πρώτοι έχουμε καταθέσει πως ο Βραζιλιάνος έχει χάσει -οριστικά και αμετάκλητα πλέον- έδαφος στο rotation του Δικεφάλου και πλέον, ο Δικέφαλος προσπαθεί να βρει ομάδα προκειμένου να τον παραχωρήσει (όπως άλλωστε καταγράφει για πρώτη φορά τόσο σαφώς η πάντα ενημερωμένη σε θέματα ΠΑΟΚ, Metrosport στο σημερινό της φύλλο). Προσοχή: δανεικό, όχι να τον πουλήσει, αφού ακόμη και προσφέροντας τον 21χρονο εξτρέμ με… απεριόριστο χρονικό ορίζοντα δανεισμού, στην Τούμπα υποψήφιους για να προχωρήσουν το deal, δεν βρίσκονται. Πόσο μάλλον να μπουν σε διαδικασία να βρουν αγοραστή…

Το τρίτο ζήτημα που αναδεικνύεται και σήμερα, αυτό της ενδεχόμενης επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, το αναλύσαμε εκτενώς χθες. Κοντολογίς, με τα μέχρι και σήμερα δεδομένα, απαιτούνται πολύ μεγάλες υπερβάσεις, αλλά και σειρά προϋποθέσεων, που έχουν να κάνουν τόσο με το συμβόλαιο του Σέρβου όσο και το  να ξεπεραστεί ο αδυσώπητος βραχνάς του Finacial Fair Play για τον Δικέφαλο προκειμένου το συγκεκριμένο σενάριο να αποκτήσει ρεαλιστική υπόσταση.

Και για να υπενθυμίσουμε και τα άλλα θέματα που έχουμε αναδείξει και θα βρεθούν στην αιχμή του δόρατος του Δικεφάλου εν όψει Ιανουαρίου (και προφανώς εν ευθέτω χρόνω θα… ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα media στη θεματολογία τους), οι βασικές μεταγραφικές αναζητήσεις των νταμπλούχων είναι ένας αριστερός μπακ που είτε θα πλαισιώσει είτε θα αντικαταστήσει τον Γιαννούλη, μιας και είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο πώλησης του και ένας τρίτος φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει του Ακπομ, Σβιντέρσκι στην επίθεση των πρωταθλητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Ιβάν - Τετραπλό "χτύπημα" προκαλεί πανικό - Συμφωνία με top ονόματα - Δεν υπάρχει το No4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags