Facebook Pixel AEK: Απίστευτο όνομα για αντι-Βράνιες - "Αντιγράφει" Λυμπερόπουλο ο Ίβιτς
| 2019-11-01 14:50:00

"Tρελό" όνομα για αντι-Βράνιες - "Αντιγράφει" Λυμπερόπουλο ο Ίβιτς - "Μπλόκο" από... Λάζαρο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Tρελό" όνομα για αντι-Βράνιες - "Αντιγράφει" Λυμπερόπουλο ο Ίβιτς - "Μπλόκο" από... Λάζαρο!

"Μπαμ" στη Superleague. Έτσι τον "αρπάζει". Παίρνει φανέλα βασικού;

Αρκετά προβεβλημένος στο παρελθόν ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Είναι αλήθεια πως στην προηγούμενη... κατάσταση στην ΑΕΚ (Λυμπερόπουλος) συγκέντρωνε θετικές αναφορές. Ποτέ όμως δεν ήταν στο επίκεντρο ή προτεραιότητα.

Τις τελευταίες μέρες, ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης επανήλθε στη μεταγραφική καθημερινότητα της Ένωσης, με δημοσιεύματα που θέλουν τον Ίλια Ίβιτς να εξετάζει την περίπτωσή του.

Έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε σχετικό θέμα στο sportdog πως ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προσανατολίζεται για την αγορά δύο στοπερ, με ορίζοντα καλοκαιριού. 

Ο ένας θα αποκτηθεί πιθανότατα (και αν βρεθεί αυτό που αναζητάται) στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αυτό που έχουμε μάλλον παρεξηγήσει είναι πως στην παρούσα φάση, η ομάδα δεν ψάχνει ποδοσφαιριστή για... rotation. Ψάχνει έναν (τουλάχιστον) ηγέτη, αδιαμφισβήτητο βασικό στην άμυνά της.

Μπορεί να είναι αυτός ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, ο οποίος χθες στα Χανιά στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά έπαιξε για πρώτη φορά στον Οκτώβριο, έχοντας χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα των Αρκάδων στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Το σαφώς θετικό για τις πιθανότητες της ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι το συμβόλαιο του 23χρονου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, κάτι που ουσιαστικά "υποχρεώνει" τον Αστέρα σε περίπτωση που δεν πετύχει ανανέωση του συμβολαίου του να τον πουλήσει (ως το ερχόμενο καλοκαίρι).

Το πρόσθετο ερωτηματικό συνίσταται στο ότι εκπροσωπείται από τον μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και αυτό είναι πιθανώς κάτι που θα χρειαστεί έξτρα... δουλειά προκειμένου να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν στην κόντρα που δημιουργήθηκε από την υπόθεση του άσου του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα... πήρε κρανίο ο Κωστένογλου - Σαρωτικές αλλαγές - Αυτούς στέλνει στον πάγκο - Τρελές εκπλήξεις

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags