Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βόμβες" Τοροσίδη για την καριέρα του - Τρομερές ατάκες για Αβράαμ και Τσιμίκα!
| 2019-11-02 11:24:00

"Βόμβες" Τοροσίδη για την καριέρα του - Τρομερές ατάκες για Αβράαμ και Τσιμίκα!

Sportdog Team
"Βόμβες" Τοροσίδη για την καριέρα του - Τρομερές ατάκες για Αβράαμ και Τσιμίκα!

Αποκαλυπτικός ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Βασίλης Τοροσίδης μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη, το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας για εκείνον λόγω του ότι εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Αποκάλυψε πως φέτος ίσως να είναι η τελευταία του χρονιά στο ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε με άκρως αποθεωτικά σχόλια τόσο για τον Αβράαμ Παπαδόπουλο όσο και για τον Κώστας Τσιμίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: "Τονώθηκε η ψυχολογία μας μετά από μία νίκη σε ένα ντέρμπι. Είναι πάντα πάρα πολύ θετικό, σίγουρα χρειαζόμασταν μία νίκη απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Πιστεύω ήρθε και με ωραίο ποδόσφαιρο. Κυριαρχήσαμε σχεδόν και στα 90 λεπτά. Απέναντι στην ΑΕΚ κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δίκαια κερδίσαμε!".

Για την Ξάνθη"Κακά τα ψέματα είναι η ομάδα που υποστηρίζω από μικρός. Εκεί μεγάλωσα και ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή πάντα για μένα, ν’ αγωνίζομαι απέναντι στην ομάδα την οποία υποστήριζα από μικρός. Από εκεί και πέρα σίγουρα το συναισθηματικό κομμάτι θα τελειώσει στις 8 το απόγευμα του Σαββάτου. Η Ξανθή και εμείς και εγώ προσωπικά θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, πρόκειται για μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Η γνώμη μου είναι πως παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής έχει δώσει το δικό του στίγμα, είναι μία ομάδα η οποία της αρέσει να επιτίθεται. Η έδρα της Ξάνθης από τα χρόνια που έπαιζα και εγώ είχε μία ιδιαίτερη δυναμική. Θα δυσκολευτούμε για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την παρουσία των φιλάθλων στα Πηγάδια: "Ο κόσμος του Ολυμπιακού μας δίνει μία έξτρα ώθηση ειδικά στο Καραϊσκάκη, δεν το συζητάμε! Στην πραγματικότητα είναι ο 12ος παίκτης για την ομάδα, αυτό φαίνεται και τα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι όταν δεν τον έχουμε εκτός έδρας η ομάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω ότι με την παρουσία του κόσμου μας στην Ξάνθη και με την καλή μας εμφάνιση θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα".

Για την αγωνιστική παρουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου: "Ο Αβραάμ για μένα είναι κάτι περισσότερο από ένας φίλος. Δεν θα μιλήσω αντικειμενικά! Αυτό που έχω να πω είναι πως αποτελεί ένα παράδειγμα προς όλους τους ποδοσφαιριστές. Από μένα, μέχρι τον πιο μικρό στον Ολυμπιακό! Είναι ένα παιδί το οποίο δουλεύει σκληρά, έχει αδικηθεί πάρα πολύ στη ζωή του. Για όλους καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο Αβραάμ αυτό δείχνει, ακόμα και στην ηλικία που είμαστε, ότι είναι όχι μόνο ανταγωνιστικός, αλλά και από τους καλύτερους παίκτες στα τρία ματς που έχει παίξει βασικός. Είναι ο καλυτερος της ομάδας. Δείχνει όπως λέμε μεταξύ μας, πως είναι ένας “σκύλος”! Δίνει τα πάντα για την ομάδα και πραγματικά εύχομαι να είναι υγιής, να είναι γερός γιατί βοηθάει τόσο μέσα, όσο και έξω από το γήπεδο όλα τα παιδιά! Αυτό είναι σημαντικό στον Ολυμπιακό γιατί η υγεία του Ολυμπιακού ξεκινάει από τα αποδυτήρια. Αυτό το υγιές πρόσωπο βγαίνει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο!",

Για την εξέλιξη του Κώστα Τσιμίκα: "Ό,τι είπα για τον Αβραάμ, ισχύει και για τον Τσιμίκα. Καθρέφτης είναι το γήπεδο. Ο Κώστας είναι ένα νέο παιδί το οποίο αν έχει το μυαλό στο κεφάλι του, έχει ένα λαμπρό μέλλον στον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι βοηθάει την ομάδα και μπορεί να τη βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Δεν πρέπει να επαναπαυτεί, γιατί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μία λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό. Καταλαβαίνω ότι όλα τα παιδιά έχουν μία μέρα βλέψεις να ξεφύγουν από τα ελληνικά δεδομένα και από τα σύνορα της Ελλάδος. Πρέπει να δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό, να κατακτήσουμε τους στόχους που πρέπει να κατακτήσουμε. Να έχει το μυαλό και τα πόδια του στο έδαφος. Με δουλειά και με υπομονή μία μέρα θα μπορέσει να κάνει το άλμα στο εξωτερικό γιατί το πιστεύω ότι του αξίζει. Πάνω από όλα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα, να δίνει τα πάντα γιατί είναι καλό παιδί, ένας καλός χαρακτήρας και πάρα πολύ καλός παίκτης!".

Για το πόσο δύσκολο είναι να μείνει η ομάδα συγκεντρωμένη ανάμεσα σε Champions League και πρωτάθλημα: "Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε και επαγγελματίες προπονητές. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και μέσα και έξω από αυτό. Πρέπει να προπονούμαστε καλά, να είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι την ώρα του παιχνιδιού. Η Ξάνθη είναι μία δύσκολη ομάδα και μετά από την Ξάνθη μπορούμε να σκεφτούμε και την Μπάγερν και το παιχνίδι του Champions League. Στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Κακά τα ψέματα, αλλά αυτό που προέχει τώρα για μένα είναι η Ξάνθη. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στους στόχους που έχουμε θέσει φέτος".

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα: "Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός στη θέση μας. Ο Ομάρ και ο Μπρούνο Γκασπάρ είναι δύο παιδιά που έχουν μέλλον. Δύο παιδιά τα οποία είναι καλοί παίκτες και υπάρχει ανταγωνισμός. Αυτό είναι προς όφελος της ομάδας.  Ανταγωνισμός δεν υπάρχει μόνο στο δεξί μπακ φέτος, υπάρχει σε όλες τις θέσεις. Η ομάδα έχει πληρότητα σχεδόν σε όλες τις θέσεις, έχει από δύο έως τρεις παίκτες που μπορούν να παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό κρατάει σε εγρήγορση όλους τους παίκτες και όλη την ομάδα. Η ομάδα δείχνει μία συνεχή βελτίωση, μία συνεχή άνοδο. Το δείχνουν τα αποτελέσματα, το δείχνει ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας. Η αξία του κάθε ποδοσφαιριστή έχει ανέβει κατακόρυφα. Αυτό φαίνεται μες στο γήπεδο, αλλά και στις φήμες που υπάρχουν για πολλούς ποδοσφαιριστές μας, από τη ζήτηση στο εξωτερικό".

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό: "Αυτή τη στιγμή πραγματικά δεν έχω κάτι να σκεφτώ για το μέλλον μου. Έχω δηλώσει ότι μπορεί να είναι και η τελευταία μου χρονιά στο ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό για το οποίο πραγματικά καίγομαι και το λέω πραγματικά, δεν είναι τι θα γίνει μετά το Μάιο στη ζωή μου. Αυτό που θέλω φέτος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα όσο ποτέ άλλοτε! Η δίψα μου για πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ μεγαλύτερη, από το πρώτο πρωτάθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να πάρουμε το κύπελλο και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Φυσικά και η πορεία στην Ευρώπη είναι σημαντική. Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτό προσπαθώ ζωή μου τουλάχιστον. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε το ελάχιστο από αυτό τον όμιλο, δηλαδή την τρίτη θέση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Europa League. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός αξίζει να έχει καλή πορεία ακόμα και στο Europa League, γιατί είναι μία ομάδα η οποία πραγματικά παίζει ποδόσφαιρο!".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags