Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Έκανε το λάθος στο 0-1 του Παναθηναϊκού
| 2019-11-04 09:46:00

Τρελή ατάκα από Κρέσπο για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Τρελή ατάκα από Κρέσπο για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του.

ΠΑΟΚ - Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Έκανε το λάθος στο 0-1 του Παναθηναϊκού και κέρδισε το πέναλτι για το  2-2.

Διαβάστε αναλυτικά τι σχολίθασε σε δηλώσεις του στη Nova ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μετά τη λήξη του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός:

Για το λάθος στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού:
 
"Είμαστε άνθρωποι... Κάποιες φορές γίνονται και λάθη. Προσπάθησα να παίξω με τον τερματοφύλακα, δεν έστειλα τη μπάλα με τη δύναμη που ήθελα. Δεχτήκαμε το γκολ κάτι που ήταν σημαντικό, γιατί μπορεί να μην παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αν δε μέναμε πίσω στο σκορ σε εκείνο το σημείο, θα ήταν καλύτερα για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε αντίδραση, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε για την ανατροπή. Ο αντίπαλος σκόραρε με μία αντεπίθεση, αλλά και πάλι στο τέλος, αποδείξαμε ότι δε χάνουμε εύκολα και σώσαμε το βαθμό".
 
Για το πέναλτι που κέρδισε:

"Κάθε λάθος είναι για να μαθαίνεις. Το να πάρω το πέναλτι δεν ήταν τόσο σημαντικό για μένα, αλλά για την ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για το λάθος μου. Είμαι 33 χρονών, δε θα με ταλαιπωρήσει πολύ αυτό, τις επόμενες μέρες. Έφερε ένα βαθμό αυτό το πέναλτι και κρατήσαμε το αήττητο. Το πιο σημαντικό ήταν ότι η ομάδα, έδειξε ότι δεν παρατάει ποτέ και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα πάλευε".

Για την προσωπικότητά του και αν έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα:

"Σύμφωνα με την απόδοση μας, το αποτέλεσμα όπως ήρθε μας αφήνει ικανοποιημένους. Είχαμε αργές αντιδράσεις, σχεδόν σε κάθε φάση πηγαίναμε 1-2 δευτερόλεπτα πιο αργά από τον αντίπαλο. Παρότι μείναμε πίσω, παλέψαμε για το βαθμό που στο τέλος της ημέρας, μας αφήνει ένα ευχάριστο συναίσθημα, κυρίως για τον τρόπο που ισοφαρίσαμε και δεν τα παρατήσαμε μέχρι το τέλος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags