Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πήρε ρεβάνς ο Διούδης - "Τελειωμένος" του Νταμπίζα - Εντολή Αλαφούζου - Πάει εξωτερικό;
| 2019-11-04 21:50:00

Πήρε ρεβάνς ο Διούδης - "Τελειωμένος" του Νταμπίζα - Εντολή Αλαφούζου - Πάει εξωτερικό;

του Νίκου Στεργίου
Πήρε ρεβάνς ο Διούδης - "Τελειωμένος" του Νταμπίζα - Εντολή Αλαφούζου - Πάει εξωτερικό;

Απαντήσεις με ΠΑΟΚ. Τι ζήτησε το αφεντικό. Παρασκήνιο-φωτιά.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Την περασμένη εβδομάδα, από μια δική του λάθος απομάκρυνση, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο ΟΑΚΑ ύστερα από μισό λεπτό. Χθες, ο Σωκράτης Διούδης ήταν αυτός που πήρε την προσωπική του ρεβάνς και με τις επεμβάσεις του κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, στο διάστημα, στο μόνο διάστημα του αγώνα, που ο ΠΑΟΚ άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ των Πράσινων.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας είναι μεταξύ αυτών που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν, η αξιολόγηση στο τέλος της περασμένης σεζόν τον έφερε στην κατηγορία των… αδιάφορων. Εξηγούμαστε. Ο Νταμπίζας, ελπίζοντας σε πώληση, του μετέφερε πως δεν σκοπεύει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και πως θα ήταν ιδανικό, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον σύλλογο, αν μπορούσε να φέρει πρόταση για να παραχωρηθεί. 

Παρά τη σχετική όμως φημολογία, τίποτα το απτό δεν προέκυψε για τον Διούδη και έτσι παρέμεινε στο ρόστερ των Πράσινων, χωρίς η στάση του Νταμπίζα να αλλάζει, αφού μέχρι και την αποπομπή του από τον Παναθηναϊκό, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του δεν είχε ανοίξει θέμα ή έστω δεν είχε κάνει την παραμικρή νύξη προς τον διεθνή τερματοφύλακα για πιθανή επέκταση συμβολαίου.

Αυτό πλέον, όπως φαίνεται, αλλάζει. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει την… επιστροφή στο περυσινό, "ελληνικό" πλάνο οπότε εκ των πραγμάτων ο 26χρονος γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει τον συγκεκριμένο σχεδιασμό, ειδικά εφόσον όπως ρεπορταζιακά λέγεται, προτεραιότητα πλέον του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού είναι η παραμονή όλων των Ελλήνων τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο (Κουρμπέλης).

Με εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, η εν λόγω διοικητική πρόθεση προφανώς και παγιώνεται, οπότε εκτιμάται πως είναι θέμα χρόνου να κληθεί ο Διούδης για συζητήσεις. Το θέμα βέβαια είναι αν και ο ίδιος επιθυμεί πλέον να παραμείνει στο ρόστερ ή, έχοντας τη δυνατότητα σε δύο μήνες της επιλογής του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού, θα κυνηγήσει -με καλύτερες θεωρητικά πιθανότητες απ’ ότι το περασμένο καλοκαίρι- τη μετακόμιση σε σύλλογο του εξωτερικού.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φούντωσαν οι φήμες μετά το ντέρμπι για μεγάλη... κλοπή - Τι συνέβη με Σαββίδη και άσο του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags