Facebook Pixel Champions League: Σε κρίση η Μπαρτσελόνα - Δε νίκησε ούτε τη Σλάβια! Τεράστιο διπλό της της Λειψίας στη Ζενίτ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-05 21:53:00

Σε κρίση η Μπαρτσελόνα - Δε νίκησε ούτε τη Σλάβια! Τεράστιο διπλό της της Λειψίας στη Ζενίτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σε κρίση η Μπαρτσελόνα - Δε νίκησε ούτε τη Σλάβια! Τεράστιο διπλό της της Λειψίας στη Ζενίτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έμειναν στο 0-0 οι Καταλανοί, 2-0 οι Γερμανοί τους Ρώσους.

Ακόμα πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού μετά την ήττα-σοκ της Μπαρτσελόνα από τη Λεβάντε για το πρωτάθλημα, οι Καταλανοί «κόλλησαν» και στο Champions League μένοντας στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη μαχητική Σλάβια Πράγας.

Η Μπαρτσελόνα δεν ικανοποίησε με την απόδοσή και δημιούργησε λιγοστές ευκαιρίες κόντρα στους καλά οργανωμένους. Στην κορυφαίο εξ’ αυτών ο Μέσι είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο δεύτερο μέρος ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βιδάλ για οφσάιντ.

Οι Καταλανοί παραμένουν στην κορυφή του 6ου ομίλου με 8 βαθμούς, ενώ Ίντερ και Ντόρτμουντ έχουν 4. Η Σλάβια είναι ουραγός με 2 βαθμούς.

Αγκαλιά με την πρόκριση στον 7ο όμιλο είναι η Λειψία, η οποία πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 2-0 στην έδρα της Ζενίτ χάρη σε γκολ των Ντέμε (45+5’) και Σάμπιτζερ (63’).

Οι Γερμανοί έφτασαν τους 9 βαθμούς, παρέμειναν στην κορυφή και άφησαν πίσω τους τη Ζενίτ, που έχει 4, όσους και η Λιόν. Οι Γάλλοι παίζουν αργότερα με της Μπενφίκα, που μετρά 3 πόντους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags