Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάρτι με «τεσσάρα» για Τότεναμ που βλέπει πρόκριση - «Εξάρα» η Ρεάλ - Ματσάρα στο Ζάγκρεμπ! (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-06 23:58:00

Πάρτι με «τεσσάρα» για Τότεναμ που βλέπει πρόκριση - «Εξάρα» η Ρεάλ - Ματσάρα στο Ζάγκρεμπ! (vid)

του Δημήτρη Σκούφου
Πάρτι με «τεσσάρα» για Τότεναμ που βλέπει πρόκριση - «Εξάρα» η Ρεάλ - Ματσάρα στο Ζάγκρεμπ! (vid)

Απίστευτα παιχνίδια και απόψε!

Φοβερές αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν και σήμερα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, μετά από την χθεσινή... τρελή μέρα.

Αρχικά, η Τότεναμ πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα με 4-0 και έβαλε τις βάσεις για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, την ώρα που η Ρεάλ έριξε έξι στην Γαλατασαράι, ενώ η Παρί κέρδισε δύσκολα με 1-0 την Μπριζ και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16".

Τεράστιο ματς έγινε στο "Μάξιμιρ", όπου η Ντιναμό Ζάγκρεμπ προηγήθηκε με 3-1 στο 89', όμως η Σαχτάρ ισοφάρισε σε 3-3 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Στο "Χ" με Αταλάντα έμεινε η Σίτι (1-1), ενώ η Λεβερκούζεν πέτυχε την πρώτη της νίκη, 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, λοιπόν, η Τότεναμ πήρε μια σπουδαία νίκη με 4-0 στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα, φτάνοντας τους 7 βαθμούς και έχοντας σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Το σκορ για τους Λονδρέζους άνοιξε ο Λο Σέλσο στο 34' μετά από μια απίστευτη φάση διαρκείας με δύο δοκάρια της Τότεναμ, ενώ στο 57' και το 61' ο Σον σκόραρε δις για το 0-3 και μάλιστα στο πρώτο του γκολ δεν πανηγύρισε, αλλά προσευχήθηκε για τον Γκόμες που τραυμάτισε στο ματς με την Έβερτον. Το τελικό 0-4 "έγραψε" ο Έρικσεν στο 85'.

Στον πρώτο όμιλο η Παρί δυσκολεύτηκε, αλλά νίκησε τελικά 1-0 την Μπριζ με ένα γκολ του Ικάρντι στο 22', κάνοντας το απόλυτο (4 στα 4) και εξασφαλίζοντας από απόψε την πρόκριση. Πάντως, η βελγική ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τον βαθμό, αφού στο 76' ο Ντιάν είδε τον Νάβας να μπλοκάρει το πέναλτί του. Στο άλλο ματς του 1ου γκρουπ η Ρεάλ φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-0) την Γαλατασαράι με τον Ροντρίγκο να πετυχαίνει χατ-τρικ, με τους Μαδριλένους να προηγούνται με 3-0 ήδη στο 14'!

Στον τρίτο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και θα χρειαστεί ένα... θαύμα για να αποκλειστεί. Οι Πολίτες άνοιξαν το σκορ με τον Στέρλινγκ στο 7', ενώ στο 49' ο Πάσαλιτς ισοφάρισε για τους Ιταλούς. Στο 43' ο Ζεσούς έστειλε άουτ το πέναλτι που έκανε ο Ίλισιτς, ενώ προς το τέλος του ματς αποβλήθηκε ο Μπράβο, που είχε αντικαταστήσει τον Έντερσον και η αγγλική ομάδα αναγκάστηκε να παίξει με... υπηρεσιακό τερματοφύλακα τον Γουόκερ!

Η άλλη αναμέτρηση του τρίτου ομίλου ανάμεσα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν εκπληκτική! Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν μόλις στο 13' με τον Άλαν Πάτρικ, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αρχικά με την κεφαλιά του Πέτκοβιτς στο 25' και έφτασαν στην ολική ανατροπή με τον Ιβάνουσετς στο 83'. Ο Αντέμι έκανε το 3-1 στο 89', όμως δεν τα είχαμε δει όλα στο ματς, όπου και οι δύο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Ο Μοράες στο 93' μείωσε σε 3-2 και δύο λεπτά μετά ο τερματοφύλακας της Σαχτάρ, Πιάτοβ, που είχε προωθηθεί, κέρδισε πέναλτι και ο Τετέ το μετέτρεψε σε γκολ στο 98' για το τελικό 3-3!

Τέλος, στο ματς στο "Μπάι Αρένα", η Λεβερκούζεν νίκησε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, κυρίως για το εισιτήριο της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 6-0
Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ 1-0

Η βαθμολογία

Παρί Σεν Ζερμέν 12
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Κλαμπ Μπριζ 2
Γαλατάσαραϊ 1

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2-0
Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4

Η βαθμολογία

Μπάγερν Μονάχου 12
Τότεναμ 7
Ερυθρός Αστέρας 3
Ολυμπιακός 1

C’ ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Η βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 10
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5
Σαχτάρ Ντόνετσκ 5
Αταλάντα 1

D’ ΟΜΙΛΟΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους 1-2
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η βαθμολογία:

Γιουβέντους 10
Ατλέτικο Μαδρίτης 7
Λοκομοτίβ Μόσχας 3
​Λεβερκούζεν 3

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags