Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Με αυτόν "παλάβωσε" ο Μαντζουράκης - Ατάκα-έκπληξη για τον Μαρτίνς!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-07 11:53:00

Με αυτόν "παλάβωσε" ο Μαντζουράκης - "Είναι σε φοβερή φόρμα" - Ατάκα-έκπληξη για Μαρτίνς!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Με αυτόν "παλάβωσε" ο Μαντζουράκης - "Είναι σε φοβερή φόρμα" - Ατάκα-έκπληξη για Μαρτίνς!

Tι θα γίνει με την Τότεναμ; Περνάνε οι Πειραιώτες; Μάθε μπαλίτσα...

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Την άποψη ότι ο σχεδιασμός του Πέδρο Μαρτίνς προστάτεψε ως ένα σημείο τους Πειραιώτες στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς εξέφρασε ο Γιάννης Μαντζουράκης, κόντρα σε όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα για την τακτική του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportdog για την αναμέτρηση του Μονάχου και τόνισε ότι οι Eρυθρόλευκοι πρέπει να κρατήσουν την ουσία και να παλέψουν για την τρίτη θέση. 

Πώς σας φάνηκε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο;

"Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει ένα αποτέλεσμα και όπως ήταν προσανατολισμένος τον είδα να επικεντρώνεται στο να χτυπήσει την ισοπαλία. Από πλευράς τακτικής είναι είναι λογικό αυτό που έκανε με βάση τη δυναμική της Μπάγερν Μονάχου. Από εκεί και πέρα, κάνεις ένα σχεδιασμό και λες σου βγαίνει ή δεν σου βγαίνει.

Ως ένα σημείο ο σχεδιασμός τον προστάτεψε. Ο Ολυμπιακός είχε συμπεριφορά κυρίως αμυντική, η οποία του βγήκε μέχρι σε ένα σημείο. Από εκεί και πέρα ήρθε η απώλεια. Τώρα πρέπει να προσανατολιστεί στην ουσία και αυτή είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, έτσι όπως είδα την Τότεναμ στο Βελιγράδι. Το 0-4 με τον Ερυθρό Αστέρα της ανεβάζει το ηθικό και της δίνει σχετικό φορμάρισμα".

Πιστεύετε δηλαδή, ότι το παιχνίδι του Λονδίνου θα είναι κομβικό, πριν τον τελικό της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα;

"Γενικά η προσπάθεια του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League φαινόταν από την αρχή δύσκολη. Είχε να αντιμετωπίσει την Μπάγερν και τη φιναλίστ του περσινού τελικού. Εγώ θα έλεγα ότι είχε τη μεγάλη ευκαιρία να παλέψει την πρόκριση στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει κεφάλι δύο τερμάτων δεδομένων των καλών φάσεων που είχε και της απόδοσής του".

Θα θέλατε εσείς λίγο τολμηρότερο τον Ολυμπιακό στο Μόναχο;

"Αυτό ήταν το πλάνο του προπονητή. Έτσι θεώρησε ότι θα μπορέσει να αποσπάσει ένα αποτέλεσμα. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του βγήκε, αλλά στο τέλος όχι".

Πώς είδατε το σύστημα με τα τρία χαφ στο κέντρο;

"Ήθελε να ενισχύσει τον κεντρικό άξονα. Με δεδομένο ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν βγήκαν τα μπακ κάτω από το κέντρο, φάνηκε ότι ήθελε να προστατέψει το μηδέν".

Ένα σχόλιο για τις αποκρούσεις του Σα;

"Είναι εξαιρετικός φέτος. Βρίσκεται σε φοβερή φόρμα. Συνεχίζει να προστατεύει την εστία του Ολυμπιακού σε υψηλό επίπεδο. Είναι σοβαρός και κάνει μετρημένες κινήσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Πασίγνωστη πρωταθλήτρια σε ερωτική ταινία - Θα τρίβεις τα μάτια σου - Ακατάλληλη ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags