Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Απίθανη απόφαση Φαν’τ Σιπ, "φόρτωσαν" στον ΠΑΟ!
| 2019-11-07 15:23:00

Απίθανη απόφαση Φαν’τ Σιπ - "Φόρτωσαν" στον ΠΑΟ - Τον "έκλεψε" ο Γκούμας - Θα γίνει... Ρέτσος;

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη απόφαση Φαν’τ Σιπ - "Φόρτωσαν" στον ΠΑΟ - Τον "έκλεψε" ο Γκούμας - Θα γίνει... Ρέτσος;

Γιατί "άναψαν" οι Πράσινοι; Τι συνέβη με τον μπαλαδόρο; 

Σαφές πως η ανανεωτική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Τζον Φαν'τ Σιπ στην Εθνική ομάδα έχει δώσει θετικά δείγματα. Ίσως και παραπάνω από θετικά, ειδικότερα αν αναλογιστεί κανείς την εικόνα της "γαλανόλευκης" στα δύο παιχνίδια του Οκτωβρίου, στην Ιταλία και στο ΟΑΚΑ με τη Βοσνία και πόσο σύντομα και αποτελεσματικά προέκυψε αυτή η βελτίωση μετά τη σειρά των κακών προηγούμενων εμφανίσεων και -κυρίως- με βάση το πόσα πολλά νέα πρόσωπα είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε αυτά τα ματς.

Ακόμη οι κλήσεις του Ολλανδού για τα επερχόμενα παιχνίδια δεν έχουν γίνει γνωστές. Λογικά το αργότερο μέχρι αύριο, θα δημοσιοποιηθούν. Διάφορα ακούγονται για τις (και τώρα) επιλογές του εκλέκτορα, ο οποίος δεδομένα -και καλά θα κάνει- θα συνεχίσει στο δρόμο που φάνηκε να ξεκινά.

Αυτό που είναι σαφές αν κρίνει κανείς από τις κλήσεις της εθνικής Ελπίδων για το ματς στη Σκωτία την επόμενη Παρασκευή, είναι πως δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην Ανδρών τουλάχιστον για το πρώτο από τα δύο ματς που ακολουθούν για τη "γαλανόλευκη", στην Αρμενία επίσης την ερχόμενη Παρασκευή, ο Γιάννης Μπουζούκης.

Ο καλύτερος δηλαδή ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στη φετινή σεζόν και ένας από τους καλύτερους (και δημιουργικότερος, τομέας που πάσχει η Εθνική  μας) χαφ του πρωταθλήματος. Στον Παναθηναϊκό περίμεναν την κλήση του "Μπούζου" και όχι μάλιστα τώρα, αλλά από τον Οκτώβριο και προφανώς τους απογοήτευσε πως ο 21χρονος playmaker θα βρίσκεται απλώς στις Ελπίδες, κατόπιν (φορτικής όπως πληροφορείται το sportdog) απαίτησης του εκεί εκλέκτορα, Γιάννη Γκούμα.

Είναι βέβαια ένα ερώτημα και αυτό, πως δηλαδή ευαγγελιζόμαστε την ανανέωση και προτάσσουμε ως "συμφέρον" την παραμονή ποδοσφαιριστών που μπορούν να συμβάλουν σε αυτήν, στην Ελπίδων, αλλά ας περιμένουμε μήπως ο Τζον Φαν'τ Σιπ μπορέσει και συμβιβάσει κατάστασεις.

Όπως άλλωστε έκανε τον περασμένο μήνα, αφήνοντας τον Παναγιώτη Ρέτσο στις Ελπίδες για το πρώτο ματς του Οκτωβρίου και στη συνέχεια εντάσσοντας τον στην αποστολή της Ανδρών για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Φινλανδία. Κάτι που μπορεί θεωρητικά να γίνει και με τον Γιάννη Μπούζουκη και ο χαφ του Παναθηναϊκού να βρεθεί για πρώτη φορά σε αποστολή της Εθνικής ανδρών, αφού προφανώς ολοκλήρωσει τις υποχρεώσεις του με την Ελπίδων στη Σκωτία.

Κυριακή κοντή γιορτή για να δούμε αν θα μετριαστεί κάπως η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού που πραγματικά περίμεναν την κλήση του νεαρού μπαλαδόρου χωρίς... ενδιάμεσες στάσεις και σταθμούς.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ΠΑΟ και ποια Τούμπα; Θα τους "κουφάνει" όλους ο Μπουζούκης - Εκεί θέλει να πάρει μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags