Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Μπρούνο στο λιμάνι - "Ψαγμένος" χαφ από Αυστρία - Έχει ήδη 13 ασίστ
| 2019-11-08 14:20:00

Νέος Μπρούνο στο λιμάνι - "Ψαγμένος" χαφ από Αυστρία - Έχει ήδη 13 ασίστ - Θα πέσει... ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Μπρούνο στο λιμάνι - "Ψαγμένος" χαφ από Αυστρία - Έχει ήδη 13 ασίστ - Θα πέσει... ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ περίπτωση τρελαίνει τους Πειραιώτες. Μόνο στο sportdog!

Ολυμπιακός: Στον... κυκεώνα των μεταγραφικών σεναρίων και της φημολογίας που πάντα κάθε καλοκαίρι επικρατεί, αυτό που αφορούσε τον Πέτερ Μίχορλ και τον Ολυμπιακό είχε περάσει, το περασμένο, σε δεύτερη μοίρα. Η αλήθεια είναι πως δεν προέκυψε επιβεβαίωση για τον 25χρονο Αυστριακό μέσο, γι' αυτό και δεν υπήρξε η παραμικρή συνέχεια.

"Ψαγμένη" επιλογή. Κεντρικός μέσος, "οκτάρι" κλασικό με τρομακτική έφεση στη δημιουργία αποτελεί τον βασικό πυλώνα της ομάδας έκπληξης της τελευταίας διετίας στην Αυστρία, της ΛΑΣΚ Λίντσερ, ομάδας από την οποία προέρχεται (και αγοράστηκε) ο... εξαφανισμένος από το ρόστερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο.

Χαρακτηριστικό της έφεσης που έχει ο Πέτερ Μίχορλ είναι και το γεγονός πως ήδη σήμερα μετράει 13 ασίστ(!) σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο -μακράν του δεύτερου- δημιουργικότερος παίκτης στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα και ένας από αυτούς που έχει προσελκύσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ανεξαρτήτως αν το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός πέραν μιας (πιθανής) πρότασης από κάποιον μάνατζερ για τον παίκτη, είχε "ψαχτεί" για την περίπτωση του Αυστριακού, τα στατιστικά του, η ηλικία του, το γεγονός ότι ανταποκρίνεται εξαιρετικά στο κορυφαίο επίπεδο (πρωταγωνιστεί και στο Γιουρόπα Λιγκ η ΛΑΣΚ), αλλά κυρίως το γεγονός ότι το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, τον μετατρέπει σε μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Και επειδή δεδομένα οι Πειραιώτες αναζητούν ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση (ίσως και άμεσα, εν όψει Ιανουαρίου, αλλά δεδομένα η ενίσχυση στο κέντρο θα είναι προτεραιότητα το καλοκαίρι), αλλά και επειδή οι Ερυθρόλευκοι και παρακολουθούν την αυστριακή αγορά, αλλά και ποτέ δεν αφήνουν περιπτώσεις χωρίς να τις... ξεψαχνίζουν, ας κρατήσουμε το συγκεκριμένο όνομα. Έστω και αν πλέον, ο ανταγωνισμός για την υπογραφή στο επόμενο συμβόλαιό του έχει αυξηθεί σημαντικά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει "μεταγραφάρα" στον Ολυμπιακό Noέμβρη μήνα - Έλληνας παικταράς λύνει τα χέρια του Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags