Facebook Pixel Ατακάρα Φερέιρα για Βιεϊρίνια: "Μίλησα μαζί του, θα δούμε αν θα ξεκινά βασικός..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-08 20:23:00

Ατακάρα Φερέιρα για Βιεϊρίνια: "Μίλησα μαζί του, θα δούμε αν θα ξεκινά βασικός..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατακάρα Φερέιρα για Βιεϊρίνια: "Μίλησα μαζί του, θα δούμε αν θα ξεκινά βασικός..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσα είπε εν όψει ΟΦΗ.

Δηλώσεις στο PAOK TV έκανε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα και αποθέωσε τον Αντρέ Βιεϊρίνια, τονίζοντας ότι θα μιλήσει μαζί του και θα αποφασίσει αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα έρθει από τον πάγκο, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε για:

-τον Βιεϊρίνια: «Πράγματι, είναι ένας παίκτης που μας δίνει έξτρα θετική ενέργεια, μπήκε καλά στο ματς και πέτυχε δύο γκολ. Θα μιλήσω μαζί του τώρα ώστε να καταλάβω αν νιώθει έτοιμος να μας βοηθήσει όντας μέρος των βασικών, ή αν νιώθει καλύτερα να έρχεται ακόμα ως βοήθεια από τον πάγκο, μιας και γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής της φυσικής του κατάστασης, οπότε θα δούμε αν θα ξεκινά από την αρχή ή από τον πάγκο. Θα μιλήσω μαζί του και θα αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα και για τον παίκτη».

-την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ: «Το πιο σημαντικό είναι αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε. Από την άλλη είναι ένας αντίπαλος, πολύ καλά οργανωμένος, με θετική προσέγγιση στο παιχνίδι, με παίκτες πολύ γρήγορους στην επιθετική γραμμή οπότε έχουμε όλα τα στοιχεία για ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς ως μεγάλη ομάδα που είμαστε θέλουμε να μπούμε δυνατά και αποφασιστικά κυνηγώντας την νίκη και τα γκολ ως το τελευταίο λεπτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags