Facebook Pixel Αναστασίου: "Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Πολύ δυνατός στο Καραϊσκάκης"
| 2019-11-09 15:22:00

"Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Πολύ δυνατός στο Καραϊσκάκης"

Sportdog Team
"Εκεί θα κριθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Πολύ δυνατός στο Καραϊσκάκης"

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μίλησε στο Novasports ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου, αναλύοντας το πού θα κριθεί η αναμέτρηση.

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, μία ομάδα που παίζει Champions League, αυτά τα στοιχεία κάνουν ιδιαίτερο το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο Καραϊσκάκης ότι είναι πάρα πολύ δυνατός. Από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε αβίαστα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Δικές μας ελλείψεις στα προηγούμενα ματς έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Θα θέλει μεγαλύτερη προσοχή, δουλεύουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο Novasports και συνέχισε:

«Θα κριθεί στο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει δυνατά στο παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι ώστε να αποφύγουμε την πίεση. Θα χρειαστεί συγκέντρωση, πειθαρχία, καλή οργάνωση, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα στις μονομαχίες, όταν θα μας πιέζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε το καθαρό μυαλό να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags