Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο ταμείο – Αυτά κατάφερε ο Ένινγκ σε ένα μήνα στον Άρη
| 2019-11-11 22:34:00

Το πρώτο ταμείο – Αυτά κατάφερε ο Ένινγκ σε ένα μήνα στον Άρη

Sportdog Team
Το πρώτο ταμείο – Αυτά κατάφερε ο Ένινγκ σε ένα μήνα στον Άρη

Ποια είναι τα επιτεύγματα του Γερμανού.

Ένα μήνα συμπληρώνει ο Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη, ολοκληρώνοντας την πρώτη τετράδα των αγώνων του, καθώς ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος…

Ο Γερμανός προπονητής ήρθε για να δώσει λύσεις στην ομάδα, που μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από Λάρισα και Ολυμπιακό, έδειχνε να… εκτροχιάζεται από νωρίς, σε ότι αφορά τους φετινούς της στόχους.

Στα τέσσερα παιχνίδια που έχει καθοδηγήσει ο 54χρονος κόουτς τον Άρη, σύμφωνα με το ειδικό θέμα του pressaris.gr, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν συγκεντρώσει 10 από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς. Θα μπορούσαν το απόλυτο, καθώς οι δύο χαμένοι βαθμοί, ήταν απέναντι στον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, σε ένα ματς που ο Άρης ισοφάρισε στο 85΄, αλλά είχε στη συνέχεια δύο δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του ο Άρης σκόραρε σε όλα του τα παιχνίδια, καθώς κέρδισε την Ξάνθη με 1-0, τον Παναιτωλικό με 2-0, ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο και χθες νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Πέτυχε συνολικά έξι γκολ και δέχθηκε δύο. Έδειξε μία βελτίωση αμυντικά, ενώ επιθετικά συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς όπως και πριν. Σκοράρει, αλλά και χάνει πολλά εύκολα γκολ…

Ο Γερμανός και στα τέσσερα ματς του στον πάγκο του Άρη χρησιμοποίησε την ίδια αρχική ενδεκάδα, με μία μόνο αλλαγή, αυτή του Δεληζήση χθες αντί του Βέλεθ που ήταν τραυματίας.

Δηλαδή με τον Ένινγκ, έπαιξαν ως βασικοί οι Έμαν, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ροζ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Γκάμα, Φετφατζίδης, Ιντέγε.

Ως αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα, χρησιμοποίησε τρεις φορές τον Αμπού Μπα, δύο τους Λάρσον και Τόνσο και από μία τους Μαντσίνι, Ντουάρτε, Σόουζα και Τσιλιγγίρη.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags