Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: "Χυλόπιτα" για Ζαμπά - Τα... σκάει ο Σαββίδης - "Τρέλα" του Φερέιρα - Παίρνει αυξησάρα
| 2019-11-11 22:16:00

"Χυλόπιτα" για Ζαμπά - Τα... σκάει ο Σαββίδης - "Τρέλα" του Φερέιρα - Παίρνει αυξησάρα

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Χυλόπιτα" για Ζαμπά - Τα... σκάει ο Σαββίδης - "Τρέλα" του Φερέιρα - Παίρνει αυξησάρα

Θέμα χρόνου το deal. Μάθαμε ακριβή ποσά. Διάβασε πρώτος!

ΠΑΟΚ - Γιόζιπ Μίσιτς: Είναι ο σταθερότερος και πιθανότατα καλύτερος του ΠΑΟΚ ως τώρα στη σεζόν. Είναι από τις πλέον (αν όχι η πλέον) αθόρυβες μεταγραφές της εποχής Ιβάν Σαββίδη, έχει όμως εξελιχθεί σε αναντικατάστατο στέλεχος των πρωταθλητών και αποτελεί τον… δομικό λίθο των όσων θέλει να βλέπει στο γήπεδο ο Αμπέλ Φερέιρα.

Στο sportdog είχαμε επισημάνει από καιρό πως είναι δεδομένη η απόφαση των ιθυνόντων του Δικέφαλου να ενεργοποιηθεί το buy-out που υπάρχει στη συμφωνία δανεισμού του Γιόζιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Είχαμε έγκαιρα ενημερώσει πως θα γινόταν προσπάθεια διαπραγμάτευσης του ύψους του (2,25 εκατ. ευρώ). Εγινε, ωστόσο δεν φάνηκε από την πλευρά των «λιονταριών» πρόθεση για ουσιαστική συζήτηση και από τη στιγμή που ό,τι έριξε ο Δικέφαλος στο τραπέζι δεν συγκίνησε τον πορτογαλικό σύλλογο (Ζαμπά), η καταβολή του εν λόγω ποσού είναι μονόδρομος για τον Δικέφαλο.

Θα γίνει, αυτό είναι δεδομένο. Ο Φερέιρα το θέλει σαν… τρελός, στον ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από τον Κροάτη μέσο, ο Μάριο Μπράνκο προφανώς και είναι υπέρ του deal που ο ίδιος πέτυχε τον περασμένο Ιανουάριο, οπότε θέμα δεν τίθεται.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως έχει απευθυνθεί πρόσκληση στον μάνατζερ του Μίσιτς να έρθει στη Θεσσαλονίκη (δεν είναι εκεί, όπως κυκλοφόρησε, αναμένεται όμως άμεσα) ώστε να συζητηθούν οι όροι του νέου του συμβολαίου, που δεδομένα θα προβλέπει σαφή αύξηση, που θα ξεπερνάει το 40% στις τρέχουσες απολαβές του (σ.σ. 500.000 ευρώ προβλέπονται στο συμβόλαιο που "τρέχει" με την Σπόρτινγκ).

Υπάρχει όλο αυτό το διάστημα επαφή των δύο πλευρών, τα… βασικά έχουν συμφωνηθεί, ωστόσο απομένει και η τυπική επικύρωση, με την άφιξη στη Θεσσαλονίκη του ατζέντη του Κροάτη. Ο ίδιος άλλωστε, έδωσε στίγμα προθέσεων μετά το σαββατιάτικο γκολ του στο Ηράκλειο, ξεκαθαρίζοντας πως περνάει καλά στην Τούμπα και πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ του Δικεφάλου. Προφανώς πλέον με ρόλο αδιαμφισβήτητου ηγέτη της μεσαίας γραμμής…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Κεραυνός" στην Τούμπα από Φερέιρα - "Τελειώνει" κορυφαίο όνομα - Αγαπημένος των ΠΑΟΚτσήδων

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags