Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Σκάει" μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει σαν... τρελός ο Φερέιρα!
| 2019-11-12 19:35:00

"Σκάει" μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει σαν... τρελός ο Φερέιρα!

Sportdog Team
"Σκάει" μεταγραφάρα στον ΠΑΟΚ - Τον θέλει σαν... τρελός ο Φερέιρα!

Έρχονται εξελίξεις στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Την εκτίμησή του ο Δικέφαλος θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Γιόζιπ Μίσιτς πριν τον Ιούνιο εξέφρασε ο συντάκτης της "A Bola", Μιγκέλ Κορέια.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε σε εκπομπή του "Metropolis 95.5" και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να καταβάλλει τα δύο εκατομμύρια ευρώ του buy-out στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφού ο Μίσιτς είναι απαραίτητος στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι αναφέρεται στην A Bola για τον Μίσιτς: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Μίσιτς και πως θα δώσει τα 2 εκατομμύρια της ρήτρας του. Εδώ στην Πορτογαλία ο Μίσιτς δεν είχε πολλές ευκαιρίες από τους τρεις προπονητές που έιχε στη Σπόρτινγκ, τον Ζόρσε Ζεσούς, τον Ζοσέ Πεσέιρο και τον Κάιζερ. Με τον τελευταίο στον πάγκο, η Σπόρτινγκ έδωσε τον Μίσιτς δανεικό και αυτό ήταν το καλύτερο και για αυτόν και για τον ΠΑΟΚ. Με τον Αμπέλ Φερέιρα τα πάει πολύ καλά, έχει βάλει 4 γκολ και έδωσε 4 ασίστ. Θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για το πότε θα ενεργοποιήσει ο ΠΑΟΚ τη ρήτρα του Μίσιτς: «Λένε ότι μπορεί να τον κάνει τον Ιούνιο αλλά πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα το κάνει ακόμα πιο νωρίς. Ο Αμπέλ Φερέιρα είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Μίσιτς, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και τα πράγματα θα κυλήσουν γρήγορα».

Για την εικόνα που υπάρχει στην Πορτογαλία για την πορεία του Αμπέλ Φέρειρα στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουν καλά τον Αμπέλ Φερέιρα, είναι ένας πολύ καλός προπονητής και θα “μεγαλώσει” στον ΠΑΟΚ. Κάνει καλή δουλειά και θα δούμε αν καταφέρει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα, κάτι που αν γίνει θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Δεν θα είναι εύκολο γιατί και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός με τον Πέδρο Μαρτίνς. Θα δούμε αν ο Φερέιρα συνεχίσει την καλή δουλειά που έκανε και στη Μπράγκα».

Για το σκηνικό με τα μπουκαλάκια στο ματς με τον ΟΦΗ: «Δε θυμάμαι να έχει κάνει κάτι τέτοιο στην Πορτογαλία. Παίκτες που έχουν δουλέψει με τον Φερέιρα μου λένε ότι σταματά την προπόνηση για να κάνει αλλαγές τακτικής. Οταν οι παίκτες πάνερ στο γήπεδο, ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags