Facebook Pixel Sportdog.gr | "Τρέμουν" στον ΠΑΟΚ για Μίσιτς - "Χορός" από μνηστήρες - Τι ετοιμάζει ο Δικέφαλος!
| 2019-11-13 14:05:00

"Τρέμουν" στον ΠΑΟΚ για Μίσιτς - "Χορός" από μνηστήρες - Τι ετοιμάζει ο Δικέφαλος!

Sportdog Team
"Τρέμουν" στον ΠΑΟΚ για Μίσιτς - "Χορός" από μνηστήρες - Τι ετοιμάζει ο Δικέφαλος!

Στο επίκεντρο ο Κροάτης.

ΠΑΟΚ: Ο Γιόσιπ Μίσιτς έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα και έχει προσελκύσει αρκετά βλέμματα πάνω του, γεγονός που έχει "ταρακουνήσει" τον Δικέφαλο.

Ο Κροάτης αγωνίζεται στους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η οποία έχει το "πάνω" χέρι για την μεταγραφή με τα λήξη του δανεισμού του.

Έτσι στον ΠΑΟΚ σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να έρθει πρόταση για τον παίκτη στην πορτογαλική ομάδα, η οποία θα την δελεάσει και ενδεχομένως να τον "πουλήσει".

Η Βόλφσμπουργκ που, σύμφωνα με πληροφορίες της "Μ" είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για εκείνον και έχει ήδη φροντίσει να δείξει το ενδιαφέρον της και να στείλει σχετικά μηνύματα και προς το περιβάλλον του παίκτη. 

Παράλληλα, υπάρχει και ομάδα από την Ισπανία που συλλέγει πληροφορίες για την αγωνιστική κατάσταση του Κροάτη μέσου και οι άνθρωποί της έχουν ενθουσιαστεί με τις εμφανίσεις του.

Βέβαια επιθυμία του Μίσιτς και του μάνατζερ του είναι να παραμείνει στην Θεσσαλονίκη και άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του παίκτη που προτρέπουν την πλευρά του ΠΑΟΚ να κινηθεί γρήγορα και να ολοκληρώσει άμεσα την μεταγραφή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags