Facebook Pixel ΑΕΚ - Αμάτο Τσιτσιρέτι: "Καλό παικτάκι, μου αρέσει - Πορώνει την εξέδρα - Βγάζει τραυματισμούς - Ταιριάζει με Βέρντε"
| 2019-11-13 21:05:00

"Καλό παικτάκι, μου αρέσει - Πορώνει την εξέδρα - Βγάζει τραυματισμούς - Ταιριάζει με Βέρντε"

του Γιώργου Κτενά
"Καλό παικτάκι, μου αρέσει - Πορώνει την εξέδρα - Βγάζει τραυματισμούς - Ταιριάζει με Βέρντε"

Τα... πάντα όλα για τον πόθο της ΑΕΚ. "Ταχύς, πάθος, ντρίμπλα".

ΑΕΚ - Αμάτο Τσιτσιρέτι: Τα... πάντα όλα για τον πόθο της ΑΕΚ. "Ταχύς, πάθος, ντρίμπλα".

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο sportdog για τον Αμάτο Τσιτσιρέτι ο Γιάννης Γιαννούλας, που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ και το sportdog προσπάθησε να μάθει όλα εκείνα τα στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον για τον Ιταλό άσο.

"Καλά στημένα - Ταχύς και παθιασμένος - Θα πορώσει την εξέδρα"

"Είναι καλό παικτάκι, μου αρέσει, έχει και τα δύο πόδια. Έχει καλά στημένα, φάουλ, κυρίως με το αριστερό. Παίζει με ανάποδο πόδι στην πλευρά. Ακραίος αλλά είναι δεξιά και συγκλίνει μέσα με το αριστερό. Είχε μόνο μια χρονιά με την Πάρμα στη Serie A, στην Serie B είχε τις καλύτερες χρονιές του. Ποτέ δεν έχει παίξει με τη Νάπολι", σχολίασε αρχικά ο Γ. Γιαννούλας στο sportdog.gr.

Άλλα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει;

"Είναι ταχύς, είναι παθιασμένος παίκτης. Αν δέσει με την ομάδα θα τον δεις να ζητάει τη βοήθεια του κόσμου, να πορώνει την εξέδρα. Το όνομά του είναι Αμάτο, δηλαδή Αγαπητός, και στην Ελλάδα μπορεί να γίνει πολύ αγαπητός. Είναι πολύ καλός, έχει το ένας εναντίον ενός. Αλλά πέρσι στην Άσκολι είχε βγάλει συχνούς τραυματισμούς".


 

"Έχει κοφτή ντρίπλα - Με Λιβάγια, Ολιβέιρα και Βέρντε"


Είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ;

"Είναι πολύ ποιοτικός. Μου αρέσει πολύ και η κοφτή ντρίπλα που έχει. Δεν ξέρω αν θα δέσει στην ΑΕΚ, αν τελικά έρθει, γιατί καλά στοιχεία έχει και ο Βέρντε, ο οποίος όμως έκανε το καλύτερο παιχνίδι του τώρα, εναντίον του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω με ποιο κίνητρο θα έρθει, κι αν θα δέσει στην ομάδα. Μπορεί και ως δεύτερος επιθετικός, περιφερειακά. Θέση που χρησιμοποιήθηκε πολύ όταν ήταν Άσκολι. Στο υψηλό επίπεδο δεν έχει δοκιμαστεί για καιρό και με διαδοχικά ματς".  

Με ποιους ταιριάζει στην επίθεση

"Δεν ξέρω ποιο είναι το πλάνο της ΑΕΚ, για ποια θέση τον προορίζει. Θα ταίριαζε με τον Βέρντε από τη μία πλευρά και αυτός από την άλλη, συν ο Λιβάγια με τον Ολιβέιρα στο 4-2-3-1. Ή με τον Μάνταλο και τον Βέρντε εκτός, ας πούμε".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Όνομα-φωτιά για αντι-Κωστένογλου στην ΑΕΚ - Θα... πονέσουν οι ΠΑΟΚτσήδες!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags