Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφή που κάνει... μπαμ - Δεν είναι Βέρντε - "Πάγωσε" ο κόσμος
| 2019-11-15 13:57:00

Βουίζει η πιάτσα για deal της ΑΕΚ - Κίνηση που κάνει... μπαμ - Δεν είναι Βέρντε - "Πάγωσε" ο κόσμος

του Γιώργου Θεοδωράκη
Βουίζει η πιάτσα για deal της ΑΕΚ - Κίνηση που κάνει... μπαμ - Δεν είναι Βέρντε - "Πάγωσε" ο κόσμος

Κλασική περίπτωση δανεικού. Έπαιζε... Β' Εθνική. Θα βγει;

Περί ορέξεως, λόγος δεν τίθεται. Ξεκάθαρο αυτό. Το πόσο... γκελ έκανε το όνομα του Αμάτο Τσιτσιρέτι φάνηκε από την ανταπόκριση που είχε.

Είναι ενδεικτικό πως κανείς ουσιαστικά δεν ακολουθήσε το αποκλειστικό θέμα της ΩΡΑΣ, ενώ ακόμη και σήμερα, στις αναφορές του Τύπου δεσπόζει το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, του Σουηδού εξτρέμ της Χάμαρμπι, ο οποίος παρουσιάζεται ως μια περίπτωση που "αρέσει πολύ" στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, χωρίς την παραμικρή αναφορά στον Ιταλό.

Πέραν φυσικά της ΩΡΑΣ, η οποία παρουσιάζει τον Αμάτο Τσιτσιρέτι ως κλεισμένο, αποκαλύπτοντας πως ΑΕΚ - Νάπολι και ποδοσφαιριστής βρίσκονται σε φάση ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ιταλού ακραίου.

Επαναλαμβάνουμε, περί ορέξεως, λόγος δεν μπορεί να γίνεται. Βάσει βιογραφικού, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν φαίνεται να είναι περίπτωση ικανή να κάνει τη διαφορά στην Ένωση. Σε σχέση με τον (μικρότερου του) Ντανιέλε Βέρντε έχει το 1/3 σε συμμετοχές στη serie A, έχοντας παίξει ένα εξάμηνο με τη φανέλα της Μπενεβέντο και άλλες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού συμμετοχές πέρυσι με Νάπολι (στο πρώτο μισό) και Πάρμα (στο δεύτερο).

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή... serie b, επ' ουδενί δηλαδή δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά με τις παραστάσεις και το βιογραφικό που το καλοκαίρι φαίνονταν πως είχε ο Ντανιέλε Βέρντε, για τον οποίο και έγινε μια σοβαρή επένδυση. Η ελληνική ομάδα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει στη συγκεκριμένη επιλογή με δανεισμό από τη Νάπολι, χωρίς όμως να έχουν γνωστοποιηθεί οι λεπτομέρειες, αλλά και το χρονικό διάστημα του δανεισμού του.

Επιπρόσθετα, όλα τα ρεπορτάζ συνέκλιναν πως η αναζήτηση της ΑΕΚ αφορά αριστεροπόδαρο εξτρέμ, με τον Αμάτο Τσιτσιρέτι να είναι δεξιοπόδαρος παίρνει και σίγουρα, βάσει γενικότερης θεώρησης (και πάντα βάσει των όσων έχει να δείξει ως τώρα στην καριέρα του) χωρίς να μοιάζει ικανός να κάνει τη διαφορά σε σχέση με το υφιστάμενο ρόστερ.

Κάνει "μπαμ" από μακριά πως πρόκειται για ένα συμπλήρωμα, μια κλασική περίπτωση ποδοσφαιριστή που φεύγει από την ομάδα του μεσούσης της σεζόν, με μια άλλη να μπαίνει στο παιχνίδι προσδοκώντας να λύσει πρόσκαιρα κάποιο αγωνιστικό της πρόβλημα και αν της βγει…

Η αλήθεια όμως είναι πως για τον κόσμο της ομάδας (και όχι μόνο όπως φαίνεται από την ανταπόκριση που υπάρχει) τέτοια deals δεν ακούγονται ως κατάλληλα για να δικαιολογήσουν την αναδόμηση του ρόστερ. Αλλά είπαμε, περί ορέξεως...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nέα "κόλαση" στην ΑΕΚ - Έξαλλος Μάνταλος με ξένο άσο - Δεν είναι ο Λιβάγια - Έχουμε το όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags