Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές ατάκες Σάκχοφ: "Έχει το πνεύμα το νικητή ο Σαββίδης - Υπήρχαν προβλήματα με Λουτσέσκου"
| 2019-11-16 13:44:00

Τρομερές ατάκες Σάκχοφ: "Έχει το πνεύμα το νικητή ο Σαββίδης - Υπήρχαν προβλήματα με Λουτσέσκου"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σάκχοφ: "Έχει το πνεύμα το νικητή ο Σαββίδης - Υπήρχαν προβλήματα με Λουτσέσκου"

Όλα όσα δήλωσε.

ΠΑΟΚ: Ο Εβγέν Σάκχοφ παραχώρησε συνέντευξη στην Ουκρανία με αφορμή την παρουσία του στην Εθνική και μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, τον Λουτσέσκου αλλά και τον Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Έχει το πνεύμα του νικητή, θέλει συνεχώς να κερδίζει. Εχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος, όπως όλοι οι Έλληνες. Για εμάς τους παίκτες ήταν μήνυμα ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε αγώνα" σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Είμαι τέτοιο άτομο που αν κάνω μια επιλογή προχωράω. Κάθε νέα εμπειρία είναι ένα είδος ανάπτυξης. Αυτό είναι μια φυσιολογική διαδικασία, δεν λυπάμαι για τίποτα. Είναι δύσκολο, βέβαια, να συγκρίνουμε τα δύο Πρωταθλήματα, όλα είναι διαφορετικά, όπως και η ζωή. Στη Θεσσαλονίκη είχα μεγαλύτερη δημοτικότητα. Οι άνθρωποι εκεί αρρωσταίνουν με το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους.

Κάνουν τατουάζ, ζουν κάθε παιχνίδι. Γι' αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από ένα αγαπημένο κλαμπ. Στο Λέτσε όλα είναι πιο ήρεμα, αν και εδώ οι οπαδοί είναι επίσης θερμοί. Παίξαμε πριν από λίγες μέρες με την Λάτσιο και μας ακολούθησαν περίπου τρεις χιλιάδες φίλαθλοί μας. Συνεχώς ταξιδεύουν. Η υποστήριξη τους είναι πολύ σημαντική. Είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους"

"Με τον Ιβάν Σαββίδη μιλούσαμε στα ρωσικά. Τόσο με τον ίδιο, όσο και με την οικογένειά του, μέσω ενός μεταφραστή. Υπήρχαν και άλλοι στον ΠΑΟΚ που μιλούσαν ρώσικα. Ενας μασέρ με ρίζες από την Γεωργία για παράδειγμα" τόνισε, ενώ ρωτήθηκε και για την αντίδραση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ όταν έμαθε για τις καλαμίδες στα ουκρανικά χρώματα του Χατσερίντι όταν ο Δικέφαλος έπαιξε στην Μόσχα: "Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν έδωσε μεγάλη προσοχή σε αυτό. Μόνο οι Ρώσοι δημοσιογράφοι άρχισαν να κάνουν προκλητικές ερωτήσεις μετά το παιχνίδι, αλλά είπα ότι δεν είδα τίποτα", ανέφερε.

Για το αν υπήρξε άλλος προπονητής στην καριέρα του πλην του Μάρκεβιτς που τον πίστεψε τόσο πολύ: "Ο Ιβιτς ήταν αυτός που με ήθελε στο ΠΑΟΚ. Μίλησα μαζί του και ένιωσα την εμπιστοσύνη του, με πίστευε. Και με τον Λουτσέσκου στο τέλος δουλέψαμε πολύ καλά. Αν και υπήρχαν κάποια προβλήματα στην αρχή. Τώρα, όμως, έχουμε καλή σχέση".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags