Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απίστευτη εξέλιξη για "Μπάκα" - Έχουν... φρίξει στην ΑΕΚ - Χαμός στην Τουρκία - "Κλέβουν" κι άλλον!
| 2019-11-16 17:02:00

Απίστευτη εξέλιξη για "Μπάκα" - Έχουν... φρίξει στην ΑΕΚ - Χαμός στην Τουρκία - "Κλέβουν" κι άλλον!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίστευτη εξέλιξη για "Μπάκα" - Έχουν... φρίξει στην ΑΕΚ - Χαμός στην Τουρκία - "Κλέβουν" κι άλλον!

Ρίχνει... άκυρο. Έχουν "φτιαχτεί" όλοι. Νέο "ντου" στη Superleague.

Κυκλοφόρησε τελευταία το σενάριο πως η Μπεσίκτας τσεκάρει τον Τάσο Μπακασέτα. Ο διεθνής Ελληνας μεσοεπιθετικός έχει… αναγεννηθεί μετακομίζοντας στην Τουρκία κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την Αλάνιασπορ. 

Λογικό συνεπώς να εκτιμήσει κανείς πως όντας ένας από τους καλύτερους στη θέση του στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και με την Εθνική τον περασμένο μήνα (και πλέον λογιζόμενος ως αναντικατάστατος στα πλάνα του Φαν’τ Σχιπ) θα προσέλκυε το ενδιαφέρον των μεγάλων τουρκικών ομάδων. 

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο -τουλάχιστον προς στιγμή- δεν υφίσταται. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά των "μαύρων αετών" για τον "Μπάκα", ο ίδιος δεν γνωρίζει το παραμικρό και εκτός των υπολοίπων δεν το… σκέφτεται καν. Καλά καλά ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί στην Αλάνια, το τελευταίο που έχει στο μυαλό του είναι μια μεταγραφή. Δεν αποκλείεται -ίσα ίσα- αυτή να έρθει αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ούτε υπάρχει τίποτα ούτε και αναμένεται (άμεσα τουλάχιστον) να γίνει κάτι. 

Αυτό που αξίζει όμως να σημειωθεί είναι η γενικότερη παρουσία Ελλήνων ποδοσφαιριστών τη Super Lig. Και οι πέντε εκπρόσωποι μας (Μπακασέτας, Σιώπης, Τζαβέλλας στην Αλάνιασπορ, ο Χατζηϊσαΐας στη Ρίζεσπορ και ο Κίτσιου στην Ανκαραγκουτσού) κάνουν μια πολύ καλή σεζόν, δείχνοντας πως είναι… προϊόντα εμπιστοσύνης για τους γείτονες. 

Προσθέστε και τους κατά καιρούς ξένους που έχουν μετακομίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα στο τουρκικό (τελευταίοι, οι Τόσκα και Ενρίκε που έφυγαν από τον ΠΑΟΚ πηγαίνοντας στην Καϊσέρισπορ) και δικαιολογημένα η ελληνική αγορά είναι μια αγορά που ολοένα και περισσότερο φαίνεται πως ενδιαφέρει και απασχολεί τις τουρκικές ομάδες, οι οποίες έχουν τα ραντάρ τους στη Super League, ψάχνοντας -και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στα ποδοσφαιρικά στέκια, βρίσκοντας…- τον νέο Μπακασέτα, τον νέο Σιώπη κ.ο.κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλο "μπαμ" από Σαββίδη! Κλέβει Έλληνα άσο μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ - Τρελό χουνέρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags