Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φοβερά νέα στο λιμάνι - Υπογράφει η "σημαία" - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης - Τεράστιο συμβόλαιο
| 2019-11-16 20:10:00

Φοβερά νέα στο λιμάνι - Υπογράφει η "σημαία" - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης - Τεράστιο συμβόλαιο

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερά νέα στο λιμάνι - Υπογράφει η "σημαία" - "Καθαρίζει" ο Μαρινάκης - Τεράστιο συμβόλαιο

Ανατροπή δεδομένων. Όλα δείχνουν deal. "Φτιάχνει" τον κόσμο.

Ολυμπιακός: Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για τον φετινό Ολυμπιακό είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος έχει δει κατά καιρούς το όνομά του να "παίζει" σε ρεπορτάζ πολλών ομάδων του εξωτερικού και κυρίως της Premier League.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έχει ανεβάσει τις ποδοσφαιρικές μετοχές του, με τη γενικότερη παρουσία του στα χρόνια που βρίσκεται στο λιμάνι και σύμφωνα με ρεπορτάζ των προηγούμενων μηνών είχε μπει στο στόχαστρο των Σέλτικ, Λέστερ, Γουότφορντ, Μπόρνμουθ, Μπέρνλι και πιο πρόσφατα της Άστον Βίλα.

Μάλιστα, ο 27χρονος άσος έχει καλή φήμη στο Νησί, καθώς είναι γνωστός από το πέρασμά του από τη Χαλ το πρώτο εξάμηνο του 2017, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τους Ερυθρόλευκους, που εδώ και λίγο καιρό βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.


Ο Ομάρ όπως και κάθε άλλος ποδοσφαιριστής δεν θα έλεγε "όχι", ούτε θα απέρριπτε μονομιάς μια πιθανή πρόταση από σύλλογο της Premier League, όμως αυτό που έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι το πώς θα κλείσει το deal με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες του δίνουν ήδη υψηλό συμβόλαιο (περί τις 900.000 ευρώ) και είναι λογικό να μη θέλουν να ξεφύγουν πολύ από αυτό, ωστόσο το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι αμφότερες οι πλευρές σκέφτονται και επιδιώκουν την ανανέωση.

Επιπροσθέτως, ο μάνατζερ του παίκτη έχει καλές σχέσεις με τους Ερυθρόλευκους, κάτι που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να υπάρξει κάποια δυσάρεστη έκπληξη από το πουθενά από πλευράς Ομάρ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-βόμβα για τον παικταρά του ΠΑΟΚ - Στο κόλπο ο συνεργάτης του Μαρινάκη - Τί παίζει;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags