Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: "Παράνοια" Αλαφούζου - Τριπλό "μπαμ" στον ΠΑΟ - Απογειώνει την ομάδα - Θα... σαλτάρει ο Νταμπίζας!
| 2019-11-16 22:22:00

"Παράνοια" Αλαφούζου - Τριπλό "μπαμ" στον ΠΑΟ - Απογειώνει την ομάδα - Θα... σαλτάρει ο Νταμπίζας!

του Νίκου Στεργίου
"Παράνοια" Αλαφούζου - Τριπλό "μπαμ" στον ΠΑΟ - Απογειώνει την ομάδα - Θα... σαλτάρει ο Νταμπίζας!

Εντολή για... εκτόξευση. Ποιοι υπογράφουν. Ήταν "ξεγραμμένοι".

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως υπάρχει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς σιγά - σιγά η απογοήτευση και η γκρίνια αποχωρούν και επιστρέφουν η αισιοδοξία και φυσικά τα θετικά αποτελέσματα. Ειδικά μετά τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ με την επική ανατροπή, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό εντός και εκτός ομάδας.

Αρκετοί μάλιστα θεωρούν πως όλα άλλαξαν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος παρότι έστησε αυτή την ομάδα σε συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη το καλοκαίρι, εδώ και καιρό είχε... χάσει πολλούς πόντους. Παίκτες και άνθρωποι της διοίκησης δεν έβλεπαν με καλό μάτι κάποιες κινήσεις του και τελικά ήρθε η απόλυσή του μετά από απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Από εκείνη λοιπόν τη μέρα, έχουν τρέξει πολλά εξωαγωνηστικά ζητήματα με σημαντικότερο όλων την ανακοίνωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός πήρε διπλό στο Περιστέρι με 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο, έφυγε με το 2-2 από την Τούμπα και νίκησε 3-2 την ΑΕΚ.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις όσον αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων, οι οποίες είτε θα καθυστερούσαν είτε δεν θα γινόντουσαν καθόλου αν ήταν στο πόστο του ακόμα ο Νταμπίζας.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή να ανανεωθούν άμεσα τα συμβόλαια των Σωκράτη Διούδη, Χρήστου Δώνη και Δημήτρη Κουρμπέλη, τριών παικτών που αποτελούν βασικά στελέχη της φετινής ομάδας και φυσικά μπορούν να δώσουν πάρα πολλά και στο μέλλον, ίσως και να φέρουν χρήματα στον σύλλογο μέσω κάποιας μεταγραφής.

Το παρασκήνιο όμως της υπόθεσης, είναι πως άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από τον Παναθηναϊκό, επιμένουν ότι εάν είχε μείνει ο Νταμπίζας, τα συμβόλαια των Διούδη και Δώνη (του παίκτη) και ειδικά του δεύτερου, δύσκολα θα έμπαιναν στο κάδρο της ανανέωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ολυμπιακός; Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον νέο Σεϊταρίδη - Θα "πεθάνουν" στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags