Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στέλνουν ξανά τον Μπρούνο Σάντας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-20 11:17:00

Αυτόν στέλνουν στον Ολυμπιακό - Παλιά "καψούρα" - Θέση Φορτούνη - Είναι... ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν στέλνουν στον Ολυμπιακό - Παλιά "καψούρα" - Θέση Φορτούνη - Είναι... ανύπαρκτος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταγραφή στο... παρά πέντε. Έγκυρο δημοσίευμα. Τι θα τον κάνει;

Ολυμπιακός: Μπορεί να μην προβλήθηκε, μπορεί να μην πολυακούστηκε ως σενάριο, αλλά η περίπτωση του Μπρούνο Σάντας, ήταν μία που "έπαιξε" πολύ δυνατά για τους Πειραιώτες.

Ειδικά στο κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πάρουν από την Μπράγκα τον 21χρονο επιτελικό μέσο και παρότι έφτασαν κοντά, όντας ιδιαίτερα πιεστικοί ακριβώς στο... παρά πέντε του κλεισίματος του μεταγραφικού παραθύρου, εν τούτοις δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

Προφανώς όμως δεν τον έχουν βγάλει από τη στόχευσή τους. Δημοσίευμα της (έγκυρης) πορτογαλικής Ο' Jogo επαναφέρει την περίπτωση του Πορτογάλου χαφ, κάνοντας λόγο για προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην Μπράγκα τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την Ουντινέζε.

Η αλήθεια είναι πως το timing περισσότερο προκαλεί εντύπωση. Ο Μπρούνο Σάντας είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται σε θέση Φορτούνη (ο οποίος έχει πλέον ξεπεράσει το μισό της αποθεραπείας του) και Βαλμπουενά.

Τρίτος στην ίδια θέση, έστω και με ορίζοντα καλοκαιριού (αφού το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται τότε) μοιάζει too much για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν διάθεση να κινηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αν το κάνουν θα το κάνουν για ένα "οκτάρι" και όχι για έναν επιθετικογενή χαφ, όπως είναι ο νεαρός Πορτογάλος.

Φυσικά, δεν αποκλείεται κίνηση από τώρα για να "κλείσει" ο παίκτης εν όψει καλοκαιριού, αλλά κι αυτό δημιουργεί ερωτηματικά, ειδικά από τη στιγμή που φέτος ο νεαρός άσος... αγνοείται από το rotation της Μπράγκα, αφού πέραν δύο παιχνιδιών -και αυτών ως αλλαγή- σε προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό, όντας ξεκάθαρα εκτός πλάνων "αρσεναλίστας", με τους οποίους πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτή είναι η σπιταρόνα που έχασε ο Γιώργος Ανατολάκης σε πλειστηριασμό - Θα μείνεις άφωνος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags