Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ποιος Τσιμίκας και Γιαννούλης; Απίθανος Έλληνας μπακ τρελαίνει κόσμο - Bόμβα στη Superleague!
| 2019-11-20 22:45:00

Ποιος Τσιμίκας και Γιαννούλης; Απίθανος Έλληνας μπακ τρελαίνει κόσμο - Bόμβα στη Superleague!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Τσιμίκας και Γιαννούλης; Απίθανος Έλληνας μπακ τρελαίνει κόσμο - Bόμβα στη Superleague!

Είναι ο... έβδομος για την Εθνική. Πώς γυρίζει; "Κλικ" εδώ...

Ιδιαίτερη η συγκυρία. Σίγουρα ανεπανάληπτη. Να διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο τόσους ποιοτικούς αριστερούς μπακ. Να βρίσκονται στην Εθνική τέσσερις: Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κούτρης και Σταφυλίδης με τον τελευταίο βέβαια να δοκιμάζεται από τον Φαν’τ Σιπ σε διαφορετικό ρόλο, αυτόν του στόπερ, αλλά ακόμη και έτσι, αριστερός μπακ να λογίζεται.

Το εντυπωσιακό όμως συνίσταται στο ότι δεν είναι μόνο αυτοί. Δύο ακόμη οι "λεγεωνάριοι", ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στη Σασσουόλο και εσχάτως δείχνει να κερδίζει θέση βασικού και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, ο οποίος από πέρυσι βρίσκεται στη Σαρδηνία, διεκδικώντας και παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στην (ευχάριστη έκπληξη του φετινού ιταλικού πρωταθλήματος), Κάλιαρι.

Εξι λοιπόν! Αριθμός εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς την ένδεια που υπάρχει στο άλλο άκρο (μετά τον Μπακάκη, το χάος...) και ακόμη εντυπωσιακότερος αν συνυπολογίσουμε πως υπάρχει και… έβδομος, ο οποίος μάλιστα από το προπερασμένο καλοκαίρι ανήκει σε ομάδα του εξωτερικού! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κατράνη, τον αριστερό μπακ της Σεντ Ετιέν, η οποία και από τον περασμένο Ιανουάριο τον έχει παραχωρήσει δανεικό στον Ατρόμητο.



Οι "στεφανουά" παρακολουθούν σταθερά την πορεία του μόλις 21χρονου ακραίου αμυντικού, ο οποίος φέτος είναι αδιαμφισβήτητος βασικός στον Ατρόμητο. Είναι χαρακτηριστικό πως είχαν άνθρωπο την περασμένη Παρασκευή στο Εδιμβούργο, όπου οι ελπίδες μας επικράτησαν της Σκωτίας στα προκριματικά του Euro, με τον "Κάτρα" να είναι αν όχι ο κορυφαίος της Εθνικής, σίγουρα ένας από τους κορυφαίους.

Προφανές και διπλό το κίνητρο του γαλλικού συλλόγου, αφού πέραν του αγωνιστικού υπάρχει και οικονομικό πλαίσιο. Ο Ατρόμητος βλέπετε έχει buy-out 750.000 ευρώ για τον Κατράνη, η Σεντ Ετιέν γνωρίζει όμως πως οι Περιστεριώτες δεν μπορούν να το εξασκήσουν. Η δυναμική, η ηλικία, οι εμφανίσεις όμως του Κατράνη είναι στοιχεία που μετατρέπουν το συγκεκριμένο ποσό σε… ευκαιρία για όποιον ενδιαφερόμενο προκύψει στην πορεία. Και, ακόμη και λογικά να εξεταστεί, θα προκύψει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη εξέλιξη! Τα "σκάει" η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό - Φούντωσαν οι φήμες, αυτή είναι η συμφωνία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags