Facebook Pixel Εθνικής Ελλάδας: "Τρελάθηκαν" οι διεθνείς με τις δηλώσεις Άγγελου
| 2019-11-21 10:14:00

"Τρελάθηκαν" οι διεθνείς με τις δηλώσεις Άγγελου - Δεν πίστευαν στα αυτιά τους, τι πήγαν να κάνουν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Τρελάθηκαν" οι διεθνείς με τις δηλώσεις Άγγελου - Δεν πίστευαν στα αυτιά τους, τι πήγαν να κάνουν!

Άναψε "φωτιές" ο Αναστασιάδης. Ποιοι "έβραζαν". Όλο το παρασκήνιο.

Εθνική Ελλάδας: Σε αρκετές στιγμές στην ποδοσφαιρική καθημερινότητα, με τις δεκάδες δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις, σημασία δεν έχει τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έχει συγκεκριμένο ρόλο στην ιστορία του τελευταίου χρόνου (και μόνο) στην Εθνική ομάδα. Καταγεγραμμένη διαδρομή, συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης, φιλοσοφίας, προπόνησης και τακτικής.

Στο τέλος τέλος, μόνο και μόνο που έγινε, δημοσίως, on air, live δέκτης τρομακτικής κριτικής από τους ίδιους τους παίκτες του (ή έστω, από μερίδα αυτών) αναδεικνύει το πόσο προβληματική ήταν η παρουσία του. Για αποτελέσματα, δεν χρειάζεται προφανώς να γίνει λόγος, μιλάνε από μόνα τους αυτά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ήταν στον πάγκο της Εθνικής για διπλάσιο χρόνο απ' αυτόν που βρίσκεται ήδη ο Τζον Φαν'τ Σιπ. Και μπορεί  να βγαίνει δημοσίως και να λέει πως αυτά που ξεκίνησε ο ίδιος να κάνει είναι ο μπούσουλας του Ολλανδού, αλλά στην πραγματικότητα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έκανε τίποτα απ' αυτό που θεωρεί -και διατρανώνει- ως τομή στην ομάδα.

Τι λοιπόν, για παράδειγμα, θα χρειαζόταν για τον ίδιο προκειμένου ν' αφήσει τους κατά τον ίδιο υβριστές του εκτός ομάδας; Αφήστε που οι αντιδράσεις των χθεσινών του δηλώσεων ήταν σχεδόν... καθολικές από την πλευρά των διεθνών, οι οποίοι δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν. Και ειδικά αυτοί που ο ίδιος ο 66χρονος προπονητής δημοσίως κατονόμασε ως υβριστές του.

Συζητήθηκε μάλιστα, μεταξύ κάποιων από τους εμπλεκόμενους, η πιθανότητα να υπάρξει δημόσια απάντηση. Ωστόσο, επιλέχθηκε η ψύχραιμη αντιμετώπιση, αφού -όπως έλεγαν- δεν χρειάζεται αποκατάσταση της αλήθειας, ούτε καν η περαιτέρω "έκθεση" του προηγούμενου εκλέκτορα, ο οποίος έχει κριθεί οριστικά και αμετάκλητα για τη θητεία του στην Εθνική.

Και, όπως αναφέρθηκε και στον πρόλογο, δεικτικά λεγόταν πως οι ατάκες, οι κατηγορίες και η μανία αποκατάστασης της δημόσιας εικόνας του Άγγελου Αναστασιάδη, εντάσσεται στην κατηγορία του όχι τι λέγεται, αλλά από ποιον λέγεται. Και κάπως έτσι επιλέχθηκε, προς όφελος και του καλού κλίματος που ξεκάθαρα έχει αποκατασταθεί στ' αποδυτήρια (από τους ίδιους παίκτες που διαχειριζόταν και ο Άγγελος Άναστασιάδης), η σιωπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες Άγγελου για Εθνική - "Αυτοί οι παίκτες με έβριζαν" - Έδωσε ονόματα, θα γίνει χαμός!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags