Facebook Pixel Άρης: Πρόταση εκατομμυρίων για την αγορά της ΠΑΕ από γνωστό επιχειρηματία
| 2019-11-22 11:30:00

Σενάριο για πώληση μεγάλης ελληνικής ΠΑΕ - Πρόταση εκατομμυρίων από πασίγνωστο επιχειρηματία!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σενάριο για πώληση μεγάλης ελληνικής ΠΑΕ - Πρόταση εκατομμυρίων από πασίγνωστο επιχειρηματία!

Βουίζει η πιάτσα, έγιναν δύο ραντεβού. "Φωτιά" στη Superleague.

Άρης: Και να τελικά που γίνονται και... αγοραπωλησίες ομάδων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ή έστω, υπάρχουν σχετικά σενάρια για τέτοιες.

Τελευταίο αυτό που τις τελευταίες ώρες έχει δημοσιοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και θέλει τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ιδιοκτήτη του Απόλλωνα Σμύρνης, να καταθέτει πρόταση εξαγοράς των μετοχών της ΠΑΕ Αρης στον νυν μεγαλομέτοχο, Θόδωρο Καρυπίδη.

Πρόταση που προέκυψε κατόπιν δύο συναντήσεων των δύο ανδρών, επί αθηναϊκού εδάφους αμφότερα, και είναι ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση διαψεύστηκε από την πλευρά Μονεμβασιώτη, όχι όμως και από την πλευρά Καρυπίδη, ο οποίος πάντως σύμφωνα με το εν λόγω σενάριο εμφανίστηκε έτσι κι αλλιώς αρνητικός στην προοπτική να παραχωρήσει τις μετοχές του, χωρίς όμως να διευκρινίζεται αν ο λόγος της άρνησης του ήταν το αντίτιμο που του κατατέθηκε από τον επιχειρηματία.

Είναι πάντως εμφανής το τελευταίο διάστημα η διάθεση του ισχυρού άνδρα των Κίτρινων για να βρει συμπαίκτη στη διαχείριση της ΠΑΕ Άρης.

Είτε αυτή του η αναζήτηση εδράζει για την ανακατασκευή του "Κλεάνθης Βικελίδης" και τα συνεχή του ταξίδια στην Κίνα, όπου εκεί -πέραν των προσωπικών επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων- αναζητά και κυνηγάει συνέργειες, αρχικά (και όπως προβάλλεται και διαρρέεται) σχετικές πάντα με την ανακατασκευή του γηπέδου, χωρίς φυσικά να αποκλείεται (ή να είναι εκτός τραπεζιού) οποιαδήποτε άλλη, περαιτέρω συζήτηση, αν φυσικά το επιτρέψει το διαμορφωθέν πλαίσιο.

Να υπενθυμίσουμε πάντως πως στο παρελθόν ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε εμφανιστεί (και ισχύει) να ενδιαφέρεται για τις μετοχές του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό (σε εποχή πάντως με τελείως διαφορετική προσέγγιση από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού αναφορικά με την παρουσία του στον σύλλογο), ενώ παρότι έχει αποχωρήσει από την προεδρία του Απόλλωνα εξακολουθεί να είναι το "αφεντικό" του συλλόγου, έχοντας φέτος συμβάλλει στο να δημιουργηθεί μια ομάδα με υπερδιπλάσιο μπάτζετ από κάθε άλλη στη Super League 2 και προφανώς μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Super League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μουρίνιο πριν το Τότεναμ-Ολυμπιακός - Άφωνη όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags