Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Κόντε - Μαθαίνει στους παίκτες της Ίντερ πώς να... κάνουν σεξ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-11-22 17:24:00

Απίστευτος Κόντε - Μαθαίνει στους παίκτες της Ίντερ πώς να... κάνουν σεξ!

Sportdog Team
Απίστευτος Κόντε - Μαθαίνει στους παίκτες της Ίντερ πώς να... κάνουν σεξ!

Μάθε μπαλίτσα...

Ο Αντόνιο Κόντε παίρνει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά του και αποτελεί τον κύριο λόγο που η 'Ιντερ διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα στη Serie A μετά από αρκετά χρόνια.

Βέβαια, ο Ιταλός τεχνικός φαίνεται... πως παραείναι σχολαστικός σε κάποια πράγματα, καθώς αποκάλυψε πως δίνει συμβουλές στους παίκτες του ακόμα για το πώς να κάνουν σεξ προκειμένου να παραμείνουν σε καλή κατάσταση!

Διαβάστε τι δήλωσε:

"Μέσα στην αγωνιστική σεζόν όπου υπάρχουν διοργανώσεις, οι σεξουαλικές επαφές δεν πρέπει να είναι μεγάλης διάρκειας, θα πρέπει να καταβάλλεις τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια. Για αυτό είναι καλύτερα όταν κάνουν σεξ οι παίκτες, να είσαι από κάτω και η σύντροφός τους από πάνω.

Το ιδανικό θα είναι να κάνουν έρωτα με τις συζύγους τους καθώς έτσι δεν είναι αναγκασμένοι να προσπαθούν περισσότερα για να έχουν εξαιρετική απόδοση.

Αυτά εξηγώ στους παίκτες μου για το πώς πρέπει να κάνουν έρωτα.

Είμαι ελεύθερο πνεύμα, δεν γλύφω κ@λους. Για μένα όταν παίρνω μέρος σε μία διοργάνωση είναι σαν να παίρνω μέρος σε μάχη, και όταν μάχεσαι δεν υπάρχει λόγος να γελάς ή να είσαι χαρούμενος.

Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου, μόνο ένας από τους μαχητές μένει όρθιος και εγώ κάνω τα πάντα για να είναι η ομάδα μου αυτή που θα μείνει όρθια.

Αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου και ξέρω ότι θα με αναγκάσει να κλείσω σύντομα την καριέρα μου, επειδή ζω το επάγγελμα με απόλυτο τρόπο. Είχα βάλει ένα μεγάλο στόχο, από την πρώτη στιγμή.

Να προπονήσω ένα μεγάλο κλαμπ μέσα σε τρία ή τέσσερα χρόνια, διαφορετικά θα σταματούσα. Μόνο έτσι θα έλεγα πως αξίζει τον κόπο να κάνω αυτό το επάγγελμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags