Facebook Pixel Ασύλληπτο φινάλε στον τελικό του Λιμπερταδόρες - Πρωταθλήτρια η Φλαμένγκο με επική ανατροπή! (vid)
| 2019-11-24 00:05:00

Ασύλληπτο φινάλε στον τελικό του Λιμπερταδόρες - Πρωταθλήτρια η Φλαμένγκο με επική ανατροπή! (vid)

Sportdog Team
Ασύλληπτο φινάλε στον τελικό του Λιμπερταδόρες - Πρωταθλήτρια η Φλαμένγκο με επική ανατροπή! (vid)

Nίκησε 2-1 την Ρίβερ Πλέιτ με γκολ στο 89' και το 92'!

Απίστευτη ματσάρα διεξήχθη στο "Μονουμεντάλ" της Λίμα, όπου φιλοξενήθηκε ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Φλαμένγκο και την Ρίβερ Πλέιτ.

Οι Βραζιλιάνοι έχαναν μέχρι το 89', όμως σε εκείνο το σημείο ανέλαβε... δράση ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα και με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στέλνοντας στα ουράνια τους συμπατριώτες του.

Ο τελικός στο Περού ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Ρίβερ, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 14' με τον Μπορέ και είχε αρκετές καλές στιγμές για να "κλειδώσει" τη νίκη, όπως αυτή του 81' με το σουτ του Παλάσιος που έφυγε λίγο έξω.

Αφού δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα το πλήρωσε, καθώς η Φλαμένγκο ισοφάρισε με τον Γκαμπριέλ στο 89' και στο 92' με τον ίδιο παίκτη έκανε την ολική επαναφορά, κατακτώντας το τρόπαιο με τρελό τρόπο, μετά από 38 χρόνια!

Φλαμένγκο (Ζόρζε Ζέσους): Ντιέγκο Αλβες, Ραφίνια, Φιλίπε Λουίς, Μάρι, Κάιο, Ριμπέιρο, Αράο (86' Βιτίνιο), Ντε Αρασκαέτα (90' Ντα Μότα), Ζέρσον (67' Ντιέγκο), Γκάμπριελ, Ενρίκε

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρσέλο Γκαγιάρδο): Αρμάνι, Πινόλα, Κάσκο (77' Ντίας), Μαρτίνες, Μοντιέλ, Ενσο Πέρες, Φερνάντες (69' Άλβαρες), Παλάσιος, Ντε λα Κρους, Σουάρες, Μπορέ (75' Πράτο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags