Facebook Pixel Τάσος Κάκος – ΠΑΟΚ: Απίστευτος Κάκος: "Δεν έκανε φάουλ ο Μάτος, αλλά δεν υπάρχει ακυρωθέν γκολ"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-11-24 23:50:00

Απίστευτος Κάκος: "Δεν έκανε φάουλ ο Μάτος, αλλά δεν υπάρχει ακυρωθέν γκολ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτος Κάκος: "Δεν έκανε φάουλ ο Μάτος, αλλά δεν υπάρχει ακυρωθέν γκολ"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς σχολίασε τις... φωνές της ΑΕΛ για Τούμπα.

Τάσος Κάκος – ΠΑΟΚ: Μεγάλος ντόρος έγινε με την διαιτησία του Γιώργου Τάσση στην Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, όπου οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν με 1-0.

Ο Αλέξης Κούγιας διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα για πέναλτι υπέρ της ομάδας του στο 5ο λεπτό, ωστόσο οι Παναγιώτης Βαρούχας και Τάσος Κάκος συμφώνησαν πως δεν υπάρχει το παραμικρό, όμως διαφώνησαν για το γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε.

Ο Κάκος μιλώντας στο Open τόνισε ότι η μπάλα ξεκάθαρα βρίσκει στο χέρι του Ίνγκασον, αλλά σημείωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι γιατί είναι κολλημένο το χέρι του Ίνγκασον.

Από εκεί και πέρα για το γκολ του Σφιντέρσκι που ακυρώθηκε (για το 2-0), σε αντίθεση με τον Βαρούχα που τόνισε πως υπάρχει φάουλ, ο Κάκος σημείωσε πως κάνει λάθος ο διαιτητής. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «πήδηξε καθαρά ο Μάτος, καμία παράβαση από τον Βραζιλιάνο. Δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ, αλλά δεν υπάρχει ακυρωθέν γκολ, γιατί σφύριξε έγκαιρα».

Δείτε το σχετικό σχολιασμό του Τάσου Κάκου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags