Facebook Pixel Αδιανόητο γιατί κρατούν τον Κωστένογλου στην ΑΕΚ - Να μιλήσει ο Ίβιτς!
| 2019-11-25 13:17:00

Αδιανόητο γιατί κρατούν Κωστένογλου στην ΑΕΚ - Να μιλήσει ο Ίβιτς - Φοβερός κίνδυνος για το μέλλον!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αδιανόητο γιατί κρατούν Κωστένογλου στην ΑΕΚ - Να μιλήσει ο Ίβιτς - Φοβερός κίνδυνος για το μέλλον!

Ποιες απουσίες τώρα; Φταίνε οι παίκτες. Φήμη που τρελαίνει κόσμο.

Το πρωτοσέλιδο της "ΩΡΑΣ", ενδεικτικό. Όχι της εικόνας της ΑΕΚ, αυτή έχει ξεπεράσει το επίπεδο της θλίψης και έχει φτάσει στα όρια της παραίτησης. Αλλά σε επίπεδο, εύλογης, αντίδρασης γι' αυτήν την κατάσταση. Το "άι σιχτίρ" που... αναφωνεί η εφημερίδα είναι χαρακτηριστικό και σίγουρα αποτελεί κοινό τόπο στην "κίτρινη" κοινή γνώμη.

Δεν γίνεται να χάνει τέτοιο θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να της γυρίζει το ματς, οι παίκτες να ειρωνεύονται τον πάγκο και τον προπονητή, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να συμβάλλει στην ανατροπή, να έχει χαθεί κάθε έλεγχος σε αποδυτήρια και προπονήσεις και η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση, μονότονα να σφυρίζει αδιάφορα τον σκοπό του "εμπιστοσύνη στον Κωστένογλου".

Τι περίμενε συνεπώς κανείς χθες στο ματς με τον Αρη; Ή, τι περιμένει από εδώ και πέρα; Όσα γκρουπ θέραπι και αν τονιστούν, όσες μεταγραφικές ιστορίες επιχειρηθούν να ρίξουν άλλου το επικοινωνιακό βάρος, το πρόβλημα, κάθε εβδομάδα θα γίνεται ορατό σε όλους. Και χθες, το άλλοθι με τις απουσίες προφανές, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που αναζητείται άλλοθι.

Η ΑΕΚ, κοινός τόπος, δεν βλέπεται. Το ρόστερ της "γυμνό", οι παίκτες απαξιωμένοι και αδύναμοι να αλλάξουν από μόνη τους την κατάσταση (για να μην πούμε πως ευθύνονται κιόλας, αφού κατόπιν δικής τους απαίτησης έμεινε μόνιμος ο Νίκος Κωστένογλου στις αρχές του φθινοπώρου), αφού από τον προπονητή κανείς πλέον δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις.

Δεν γίνεται να μην το βλέπουν οι διοικούντες. Δεν γίνεται όμως και να... προσεύχονται, άπραγοι, να περάσει. Ακόμη και αν σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο μόνος λόγος -εδώ και καιρό- της παραμονής του Νίκου Κωστένογλου είναι γιατί ο διάδοχός του δεν μπορεί να έρθει τώρα, πρέπει να γίνει γνωστό. Το λιγότερο.

Γιατί, ακόμη και έτσι να είναι τα πράγματα (που είναι το αισιόδοξο σενάριο. Το απαισιόδοξο είναι να μην έχει βρεθεί κανείς, να μη θέλει να έρθει κανείς…), η Ένωση κινδυνεύει όχι απλώς να πετάξει μια σεζόν (αυτό έχει ήδη γίνει), αλλά να την "κάψει" τελείως, υποθηκεύοντας και τις επόμενες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκίζει" Κωστένογλου ο Χελάκης - "Μόνο αυτός δεν το κατάλαβε..." - "Να συγκρίνουμε Φέτφα με Βέρντε;"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags