Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα Βαμβακούλα: "Ποια Τότεναμ τώρα;- Αυτό θέλει ο Μαρινάκης - Με τον ΠΑΟΚ θέλω να..."
| 2019-11-25 19:30:00

Ξέσπασμα Βαμβακούλα: "Ποια Τότεναμ τώρα; - Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης - Με τον ΠΑΟΚ θέλω να..."

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα Βαμβακούλα: "Ποια Τότεναμ τώρα; - Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης - Με τον ΠΑΟΚ θέλω να..."

Τρελά "καρφιά" για παίκτες, Μαρτίνς. Συνέντευξη που θα συζητηθεί...

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, μετά από το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναφέρθηκε στην καλύτερη διαχείριση που πρέπει να γίνεται στο ρόστερ του συλλόγου, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που πλησιάζει.

"Τι θέλει ο Μαρινάκης από Ολυμπιακό"

"Δε νομίζω ότι πήραν σοβαρά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι παίκτες. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Πανιώνιος είναι εφτάψυχη ομάδα. Όλες οι μεγάλες ομάδες τον κερδίζουν δύσκολα. Οι παίκτες είχαν το νου τους στο παιχνίδι με την Τότεναμ και τον ΠΑΟΚ. Αν δεν καθαρίσεις νωρίς αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον Πανιώνιο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πετάξει έξι πόντους που δεν έπρεπε. Αλλά αυτό θα γίνει μάθημα σε παίκτες και προπονητή. Θέλουν προσοχή οι μικρές ομάδες, όταν κερδίζεις 1-0 και παίζεις με ομάδα που παλεύει να σωθεί, ακόμα και από το ερασιτεχνικό να προέρχεται αυτή η ομάδα, μπορεί να σου κάνει μια ευκαιρία και να γίνει η ζημιά. Αυτό συνέβη και με τον Πανιώνιο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Βαμβακούλας.



Πώς περιμένετε το παιχνίδι εναντίον της Τότεναμ;

"Εμένα δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός πρέπει βέβαια να πάει και να δείξει εκεί το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει στην Ευρώπη. Έχει πολλούς παίκτες και ισάξιους, δεν είναι ο ένας παίκτης του 10 και ο άλλος παίκτης του 3. Δεν γίνεται να παίζουν μόνο 12-13 παίκτες στο πρωτάθλημα. Τα γήπεδα αρχίζουν και βαραίνουν με τις βροχές, δεν γίνεται Κυριακή-Τετάρτη να παίζουν οι ίδιοι, γι' αυτό θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, να μην παίζουν τώρα και μετά να παίζουν 1-2 μήνες αργότερα. Ο Μαρινάκης έχει δηλώσει ότι πάμε για το πρωτάθλημα και σε αυτά τα ματς, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να το δείχνουμε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με την Τότεναμ, ο Ολυμπιακός λογικά θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη αν κερδίσει στο Φάληρο τον Ερυθρό Αστέρα".

"Να μη διαλέγουν αγώνες οι παίκτες"

Θεωρείτε, δηλαδή, ότι χρειάζεται άλλη διαχείριση ο Ολυμπιακός;

"Πρέπει να είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός, μακάρι να είναι οι τελευταίοι πόντοι αυτοί που έχασε με ομάδες όπως ο Πανιώνιος. Όσο περνάει ο καιρός όλες οι ομάδες θα παίζουν πιο σκληρά, ειδικά εκείνες που θα έχουν λίγους βαθμούς και θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν και να μην διαλέγουν αγώνες, όπως με τον Πανιώνιο ή την Ξάνθη, γιατί θα έχουμε και άλλα τέτοια αποτελέσματα. Ο πρόεδρος ζήτησε το πρωτάθλημα. Τι να το κάνω να έχω την κατοχή και να φτιάχνω ευκαιρίες όταν δεν παίρνω τις νίκες;".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή;

"Άλλο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, δε νομίζω ότι χρειάζεται κανένας να πει σε κανέναν τι χρειάζεται να κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όλοι. Γι' αυτό ο πρόεδρος πήρε 20 παίκτες, για να βοηθήσουν όλοι, αυτό πρέπει να καταλάβουμε. Αλλά πρέπει να παίζουν πιο συχνά στην 11άδα. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι αυτός που θέλουμε όλοι, για να μην στεναχωρήσει άλλο τον κόσμο του. Αυτό θέλω εναντίον του ΠΑΟΚ, να μπουν στο γήπεδο οι παίκτες και να τα δώσουν όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαρωτικός Μαρτίνς με Τότεναμ, αλλάζει μέχρι και το σύστημα - Εκτός αποστολής ο... ανύπαρκτος


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags