Facebook Pixel Ξάνθη: "Χουνέρι" από Ατρόμητο, "άκυρο" Παντελίδη - Αυτόν παίρνει για... ΠΑΟΚ
| 2019-11-26 13:29:00

Χαμός σε ομάδα Superleague - "Χουνέρι" από Ατρόμητο, "άκυρο" Παντελίδη - Αυτόν παίρνει για... ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός σε ομάδα Superleague - "Χουνέρι" από Ατρόμητο, "άκυρο" Παντελίδη - Αυτόν παίρνει για... ΠΑΟΚ!

Γιατί "έφαγε" τον κόουτς. Τι τρέχει με Πετράκη. Μυρίσαμε τα πάντα...

Ξάνθη: Αναμενόμενο απολύτως. Το είχαμε προαναγγείλει και στο sportdog, αλλά δεν ανακαλύπταμε και την... Αμερική. Τεχνικός ο οποίος σε έξι παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχει μόνο μια ισοπαλία (ακόμη και αν αυτή είναι κόντρα στον Ολυμπιακό), δύσκολα στέκεται στον πάγκο μιας ελληνικής ομάδας.

Και έτσι χθες, επικυρώθηκε το διαζύγιο της Ξάνθης με τον Κίκε Ραμίρεθ (η όγδοη ομάδα του πρωταθλήματος που αλλάζει προπονητή) με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ενημερωθεί σχετικά αμέσως μετά τα νέα ήττα των ακριτών στη Λαμία το περασμένο Σάββατο.

Το θέμα πλέον για την Ξάνθη είναι η επόμενη μέρα. Η ομάδα, όπως είχαμε επισημάνει, είχε κάνει μια διερευνητική κρούση στον Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο αφενός ποτέ ο Αυστριακός δεν ήταν βασική επιλογή, αφετέρου και ο ίδιος οδεύει πλέον προς την επιστροφή του στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύψαμε σε άλλο ρεπορτάζ

Υπάρχουν διάφορες τάσεις στο εσωτερικό της ομάδας (και όχι μόνο...) για στροφή σε τεχνικό που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Εξ αυτού ορμώμενα τα σενάρια που εμπλέκουν στη λίστα των υποψηφίων τον Γιάννη Πετράκη, χωρίς πάντως να είναι αυτήν τη στιγμή στην κορυφή των επιλογών του συλλόγου.

Δεδομένα και ο Σάββας Παντελίδης έχει δεχτεί κρούση, ωστόσο -όπως και στην περίπτωση του Ατρόμητου στο πρόσφατο παρελθόν- δεν είναι ιδιαίτερα "ζεστός".

Συνεπώς η επιλογή από το εξωτερικό είναι αυτή που φαντάζει ως η επικρατέστερη τη δεδομένη στιγμή, με τις πληροφορίες να θέλουν την Ξάνθη να στρέφεται και πάλι στην Ιβηρική, αναζητώντας από εκεί, είτε από την ισπανική αγορά είτε από την πορτογαλική (με λιγότερες πάντως πιθανότητες η συγκεκριμένη) τον επόμενο προπονητή της.

Πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι ο νέος τεχνικός να βρίσκεται στον πάγκο το αργότερο μέχρι το παιχνίδι της μεθεπόμενες αγωνιστικής (το πολύ αργότερο όμως) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags