Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιασίν Μεριά: Γιατί έκανε την επική γκέλα, δεν το έχει γράψει κανένας
| 2019-11-27 11:18:00

Απίστευτη εξήγηση: Γι’ αυτό έκανε την επική γκέλα ο Μεριά - Δεν το έχει γράψει κανείς - Θα κουφαθείς

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτη εξήγηση: Γι’ αυτό έκανε την επική γκέλα ο Μεριά - Δεν το έχει γράψει κανείς - Θα κουφαθείς

Κι όμως, είναι κάπου λογικό αυτό που συνέβη στο 1-2...

Ολυμπιακός: Αναντίρρητα το λάθος που κάνει ο Γιασίν Μεριά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ δεν νοείται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ή για την ακρίβεια, δεν νοείται καν για ποδοσφαιριστή. Χωρίς καμία πίεση, χωρίς καμία δυσκολία στην τροχιά, τη φορά ή τη δύναμη της μπάλας, ο Τυνήσιος όμως φανερώνει την αδυναμία του με το "κακό" του πόδι (το αριστερό), αλλά και την έλλειψη εμπιστοσύνης σε οποιαδήποτε ενέργεια που στηρίζεται σε αυτό, κάνει την... επική γκέλα και επιτρέπει στα "σπιρούνια" να μειώσουν και από το πουθενά να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ανατρέποντας το στο δεύτερο μέρος.

Καμία δικαιολογία προφανώς για τον παίκτη. Η μόνη, η προφανής, αυτή που έχουμε καταγράψει στο sportdog σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Ο Γιασίν Μεριά ουσιαστικά παίζει συνεχόμενα από το καλοκαίρι του '18! Ασταμάτητα!

Την περασμένη σεζόν, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό στις 5 Μαϊου, ενσωματώθηκε αμέσως στην προετοιμασία της εθνικής Τυνησίας για τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και μαζί της πήγε μέχρι το τελευταίο διήμερο της διοργάνωσης, αγωνιζόμενος ως και τον μικρό τελικό στις 17 Ιουλίου. Χωρίς ανάσα ενσωματώθηκε αμέσως στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, παίζοντας μάλιστα στη ρεβάνς με την Βικτόρια Πλζεν στις 30 Ιουλίου!

Πλέον, χωρίς η σεζόν να έχει φτάσει καν στη μέση της, ο παίκτης έχει αγωνιστεί συνολικά σε 29(!) παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με Ολυμπιακό και εθνική Τυνησίας. Από αυτά τα 29, μόνο σε δύο δεν έχει βγάλει 90λεπτο: το πρώτο σ' ένα φιλικό με το Μπουρουντί στις 17 Ιουνίου και το δεύτερο (στο μόνο που δεν αγωνίστηκε βασικός) με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο για το ελληνικό πρωτάθλημα όταν και μπήκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Συνολικά ως και σήμερα, έχει ήδη "γράψει" 2.556 λεπτά. Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος, πέρυσι, στο ελληνικό πρωτάθλημα μόνο, ο παίκτης με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον Ολυμπιακό ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε με 2245 λεπτά, ενώ ο Γιασίν Μεριά είχε 1520! Σε όλη τη σεζόν πέρυσι (έστω και μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα). Πώς λοιπόν ο Τυνήσιος να μην έχει "καεί", σωματικά και πνευματικά, και να υποπίπτει σε τέτοια τραγικά και αψυχολόγητα λάθη όπως το χθεσινό στο Λονδίνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Μαρινάκη στο Λονδίνο - Τρελάθηκαν οι οπαδοί μόλις τον είδαν - Τι έκανε αυτός (ΦΩΤΟ)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags