Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Δεν θα έρθει το τέλος τού κόσμου αν δεν πάρει την πρόκριση από τους Πειραιώτες ο Ερυθρός Αστέρας
| 2019-11-27 14:06:00

"Σεισμός" στη Σερβία με τη δήλωση Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
"Σεισμός" στη Σερβία με τη δήλωση Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Ο Σέρβος προπονητής στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός - Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Δεν θα έρθει το τέλος τού κόσμου αν δεν πάρει την πρόκριση από τους Πειραιώτες ο Ερυθρός Αστέρας. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 6-0 στην έδρα του Ερυθρού από την Μπάγερν: «Γενικά δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει απογοήτευση. Είναι μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας μας. Ας περάσει η νύχτα να δούμε τι θα γίνει».

Για το αν είπε κάτι στους παίκτες μετά το τέλος του ματς:  «Δεν είπα τίποτα στους παίκτες μετά το ματς. Τους μίλησα πριν, αλλά και στο ημίχρονο. Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που έδειξε δύναμη. Ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβόμασταν από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε γιατί συνέβη αυτό».

Για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό: «Τι θα γίνει εάν βρεθούμε εκτός Ευρώπης; Σίγουρα δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου. Είμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως οι παίκτες μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν έχει σχέση αυτό με την τακτική. Ίσως φταίω εγώ, ίσως οι παίκτες. Δεν βρίσκω πάντως τον λόγο να φοβόμαστε τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags