Facebook Pixel Sportdog.gr | Παουλίνιο: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας - Δεν κερδίζει μόνο η φανέλα - Είναι ώρα να δώσουμε απάντηση"
| 2019-11-30 14:20:00

Παουλίνιο: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας - Δεν κερδίζει μόνο η φανέλα - Είναι ώρα να δώσουμε απάντηση"

Sportdog Team
Παουλίνιο: "Να κάνουμε την αυτοκριτική μας - Δεν κερδίζει μόνο η φανέλα - Είναι ώρα να δώσουμε απάντηση"

Όλα όσα δήλωσε ο παίτκης της ΑΕΚ.

Superleague: Ο Παουλίνιο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία της ΑΕΚ με βάση τα όσα γράφονταν και ακούγονταν για το θέμα προπονητή: "Είναι μία περίοδος που εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Μπορεί να γράφονται διάφορα πράγματα, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς και αυτό που κάναμε είναι να δουλέψουμε καλά όλη αυτή τη βδομάδα. Ο αγώνας με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικός και θέλουμε με την απόδοσή μας να δώσουμε απαντήσεις". 

Για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες απ' όλα αυτά τα σενάρια: "Είναι μέρος της δουλειάς μας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε μια καλή απόδοση, να δώσουμε μία απάντηση με την απόδοσή μας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν τα πήγαμε καλά, δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Νομίζω πως είναι ώρα να δώσουμε μια απάντηση".

Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Μπάρκα πως υπεύθυνοι για την εικόνα της ομάδας είναι οι παίκτες και όχι ο Κωστένογλου: "Συμφωνώ απόλυτα με τον Βασίλη Μπάρκα. Εμείς είμαστε αυτοί που παίζουμε μέσα στον αγώνα. Δεν πρέπει να ρίχνουμε πάντα το φταίξιμο στον προπονητή. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, να αναλύσει ο καθένας τον εαυτό του και να δει τι δεν έχει κάνει σωστά για να το διορθώσει". 

Για το τι έφταιξε στον αγώνα με τον Άρη και η ΑΕΚ είχε αυτή την εικόνα: "Θα έλεγα ότι ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού όπως τα έφεραν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως δεν κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεχθήκαμε γκολ όταν ο αντίπαλος είχε μείνει με δέκα παίκτες. Δεν μπορέσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλεύουμε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και να εμφανιζόμαστε όπως πρέπει στο κάθε ματς".

Για το αν μπορεί ο αγώνας με τον ΟΦΗ να αποτελέσει μια νέα αφετηρία για τον σύλλογο: "Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε πως δεν κερδίζει μόνο η φανέλα της ομάδας μπαίνοντας μέσα στον αγώνα. Είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές που την φοράμε και πρέπει να δείξουμε ότι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε μια νέα αρχή. Να κερδίσουμε τον ΟΦΗ και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς".

Για το τι γνωρίζει από τον ΟΦΗ: "Είναι μια καλή ομάδα ο ΟΦΗ, με καλούς ποδοσφαιριστές και καλά ατομικά χαρακτηριστικά. Πάνω σε αυτά έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη έτσι ώστε να δώσει μία απάντηση, να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη προκειμένου εμείς οι ίδιοι να νιώσουμε τη χαρά που θέλουμε και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας που μας στηρίζει συνέχεια".

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος με τα όσα έχει προσφέρει σε αυτό το διάστημα στην ΑΕΚ: "Είμαι ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία μου. Προσπαθώ και νομίζω ότι κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά και μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα, ίσως αν έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής να μπορέσω να αποκτήσω περισσότερο ρυθμό και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα".

Για το αν γνωρίζει τον Ρικάρντο Βαζ και αν έχει παίξει ποτέ αντίπαλός του: "Τον γνωρίζω, αλλά δεν έχω παίξει. Εάν είχα παίξει αντίπαλός του θα τον θυμόμουν. Αλλά τον γνωρίζω".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags