Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Θα... τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Κάκος: "Ήταν πέναλτι στον Ποντένσε κι ας άργησε να πέσει"! (BINTEO)
| 2019-12-02 00:15:00

Θα... τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Κάκος: "Ήταν πέναλτι στον Ποντένσε κι ας άργησε να πέσει"! (BINTEO)

Sportdog Team
Θα... τρελάνει τους ΠΑΟΚτσήδες ο Κάκος: "Ήταν πέναλτι στον Ποντένσε κι ας άργησε να πέσει"! (BINTEO)

Η ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Τάσος Κάκος τοποθετήθηκε για τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης και σχολίασε πως λανθασμένα διαμαρτύρονται οι δύο ομάδες.

Μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του OPEN, ο Κάκος σχολίασε αρχικά πως «δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Μασούρας τραβάει ταυτόχρονα με τον Μάτος και δεν υπάρχει κάποια παράβαση στην πτώση του Βραζιλιάνου».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κάρτα στον Μπίσεσβαρ, που θα ήταν δεύτερη κίτρινη, αφού η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αφού πρώτα χτύπησε στον ώμο του. Ήταν σωστή απόφαση».

Όσον αφορά το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο 49’, τόνισε: «Υπάρχει επαφή του Ελ Καντουρί με τον Ποντένσε, αλλά δεν προκαλεί την πτώση αυτή η απόφαση. Από το Var επανεξέτασαν την φάση και σωστά θεώρησαν πως δεν υπάρχει πέναλτι».

Όσον αφορά το πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-1, ανέφερε: «Το πέναλτι σωστά δόθηκε, καθώς υπάρχει επαφή, έστω κι εάν είναι μικρή, έστω κι αν άργησε να πέσει»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags