Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός "χαντάκωσε" τον Ολυμπιακό - Δύο γκέλες, δύο γκολ, τέσσερις βαθμοί
| 2019-12-02 10:19:00

Ούτε ο Μεριά! Αυτός "χαντάκωσε" τον Ολυμπιακό - Δύο γκέλες, δύο γκολ, 4 βαθμοί - Αλλού γι’ αλλού!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ούτε ο Μεριά! Αυτός "χαντάκωσε" τον Ολυμπιακό - Δύο γκέλες, δύο γκολ, 4 βαθμοί - Αλλού γι’ αλλού!

Δεν το έχει γράψει κανείς από χθες. Τρελό ντεφορμάρισμα... 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Από τα πολλά αξιοσημείωτα του χθεσινού ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη σίγουρα, όχι όμως -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- προβεβλημένο. Κακά τα ψέματα, ο Ζοσέ Σα στο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό σπάνια έχει απασχολήσει για αρνητικό λόγο. Πόσο μάλλον... επαναλαμβανόμενα.

Όπως φαίνεται όμως, ήρθε η ώρα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν αυτός που ευθύνεται (τουλάχιστον στο μεγαλύτερο βαθμό) για το γκολ της ισοφάρισης του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη πριν μια εβδομάδα.

Μπορεί ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης να εξέθεσε με την κίνησή του τουλάχιστον τη μισή άμυνα των Ερυθρόλευκων, ωστόσο ο Ζοσέ Σα έχοντας εμφανέστατα κακή θέση ήταν αυτός που ουσιαστικά "δώρισε" το γκολ στον νεαρό επιθετικό, το τελείωμα του οποίου δεν ήταν και τόσο καλό ή τόσο δύσκολο για οποιονδήποτε τερματοφύλακα είχε μια... φυσιολογική θέση στην εστία του.

Ο Πορτογάλος όμως δεν... σταμάτησε εκεί, αφού προφανώς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και στο χθεσινό γκολ του ΠΑΟΚ. Εννοείται πως στη φάση που ο Σβέριρ Ίνγκασον σκοράρει οι αμυντικοί του Ολυμπιακού ευθύνονται αφού στα μαρκαρίσματα στη στατική φάση των πρωταθλητών χάνουν τελείως τον Ισλανδό, ο οποίος και χωρίς την παραμικρή πίεση κάνει αρχικά κίνηση προς την μπάλα (χωρίς να τη βρίσκει) και στη συνέχεια, με το πλασέ του, σκοράρει, αξιοποιώντας το ότι η μπάλα φεύγει από τα χέρια του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Δύο λάθη, δύο γκολ, τέσσερις -στην οικονομία του πρωταθλήματος- χαμένοι βαθμοί για τον Ολυμπιακό. Γκέλες που προφανώς καταγράφονται στο παθητικό του διεθνούς τερματοφύλακα, ο οποίος δεν φαίνεται να διανύει (και εξ αυτών των λαθών, αλλά όχι μόνο) και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο ενόσω φοράει τα ερυθρόλευκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" από Ολυμπιακό μετά τον ΠΑΟΚ - Τα έχει "πάρει" άσχημα ο Μαρινάκης - Τι θα γίνει σήμερα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags