Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη-βόμβα από την Πορτογαλία για Μαρτίνς και Φερέιρα
| 2019-12-02 13:33:00

Αποκάλυψη-βόμβα από Πορτογαλία για Μαρτίνς, Φερέιρα - Ποιος "τελειώνει"; - "Ο Ολυμπιακός είναι..."

του Γιώργου Κτενά
Αποκάλυψη-βόμβα από Πορτογαλία για Μαρτίνς, Φερέιρα - Ποιος "τελειώνει"; - "Ο Ολυμπιακός είναι..."

Αποκλειστικά στο sportdog ο αρχισυντάκτης της A' Bola.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Οι Πέδρο Μαρτίνς και Αμπέλ Φερέιρα βρίσκονται από χθες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά από τη λήξη τού ντέρμπι στο Φάληρο.

Ειδικά για τον προπονητή των Ερυθρόλευκων υπάρχει η πληροφορία ότι στο εξής θα κρίνεται σε κάθε παιχνίδι, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να κερδίσει χθες τον Δικέφαλο και να τον αφήσει πίσω του στον βαθμολογικό πίνακα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη τής πορτογαλικής A' Bola, προκειμένου να μάθουμε την άποψη και τις πληροφορίες που έχει από την Πορτογαλία, τόσο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, όσο και γι' αυτόν του Δικεφάλου.

"Θα μείνουν μέχρι τέλους"

"Ο Μαρτίνς κάνει καλή δουλειά στον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να πάρουν το πρωτάθλημα και αυτό ίσως επηρεάζει μια σειρά από καταστάσεις. Και ο Φερέιρα όμως κάνει καλή δουλειά, που βρέθηκε πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας και θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα με την ομάδα του", ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του ο Πορτογάλος συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Είναι σίγουρο ότι και οι δύο θα παραμείνουν στη θέση τους μέχρι τη λήξη της σεζόν. Τα ονόματά τους συζητιούνται στην Πορτογαλία, αλλά δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα για να τους φέρει πίσω".

"Καλύτερος ο Ολυμπιακός"

Η κουβέντα μας, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη φτάσει και στο αγωνιστικό σκέλος, δεδομένου ότι στην Πορτογαλία παρακολούθησαν στο μεγάλο παιχνίδι. 

"Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν το δικαιότερο", ήταν τα λόγια του στο sportdog για το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης".'

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο! Είδατε ποιος καθόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ;

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags