Facebook Pixel Sportdog.gr | Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γκουαρντιόλα - Θα "παλέψει" για το πρωτάθλημα η Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2019-12-03 04:32:00

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γκουαρντιόλα - Θα "παλέψει" για το πρωτάθλημα η Σίτι

Sportdog Team
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Γκουαρντιόλα - Θα "παλέψει" για το πρωτάθλημα η Σίτι

"Δεν τα παρατάμε ποτέ" ήταν το μήνυμα του Καταλανού.

Premier League: Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να τα παρατήσουν για το πρωτάθλημα, παρόλο που η Λίβερπουλ βρίσκεται 11 βαθμούς μπροστά.

Η νέα γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι διεύρυνε ακόμα περισσότερο τη διαφορά των δυο ομάδων, όμως ο τεχνικός των Πολιτών δεν στάθηκε σ' αυτό και σχολίασε:

"Δεν σκέφτομαι πόσα παιχνίδια πρέπει να κερδίσουμε, μόνο να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο. Την περασμένη σεζόν, όταν ήμασταν εδώ, δεν μιλούσαμε για την Premier League και πόσα παιχνίδια έπρεπε να κερδίσουμε.Δεν τα παρατάμε ποτέ. Η ομάδα είναι πάντα εκεί. Αυτή είναι η αίσθησή μου".

Επίσης, ο 48χρονος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τις Καρακάξες παρά το αρνητικό αποτέλεσμα: "Το 2-2 φυσικά δεν είναι καλό για εμάς, είναι για τη Νιούκαστλ. Ξέρω ότι δεν μετράει αλλά πρέπει να αναλύσω την εμφάνιση και η εμφάνιση ήταν καλή. Νομίζω ειλικρινά ότι πρέπει να δείτε πώς έτρεχαν οι παίκτες, πώς μάχονταν, πώς προσπαθούσαν, τη γλώσσα του σώματος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags