Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Θα το έδινε ο Παπουτσέλης, γιατί δεν πήγε ο Γιώργος Σαββίδης"
| 2019-12-02 14:55:00

"Βγάλε Μπίσεσβαρ! - Θα το έδινε ο Παπουτσέλης - Έκπληξη με Βιεϊρίνια - Γιατί δεν πήγε ο Σαββίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Βγάλε Μπίσεσβαρ! - Θα το έδινε ο Παπουτσέλης - Έκπληξη με Βιεϊρίνια - Γιατί δεν πήγε ο Σαββίδης"

"Γυρίσαμε χρόνια πίσω". "Καυτός" Ν. Πετρουλάκης στο sportdog.

Στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Κυριακής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε, ακόμα, ότι ο Αμπέλ Φερέιρα θα μπορούσε να είχε κάνει νωρίτερα δύο κινήσεις στο δεύτερο 45λεπτο για να βοηθήσει την ομάδα του, αλλά και στο γεγονός ότι στους ξένους διαιτητές υπάρχει εμπιστοσύνη που απουσιάζει από τους Έλληνες. 

Σχολίασε την απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, την απόφαση του Γιώργου Σαββίδη να μη βρεθεί στο γήπεδο αλλά και στο ψυχολογικό αβαντάζ που απέκτησε ο Δικέφαλος.

"Ο Παπουτσέλης θα έδινε το πέναλτι - Να το κλείσουμε το μαγαζί"

"Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός, καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός είχε τα ηνία τού αγώνα και θεωρώ ότι ο Φερέιρα άργησε να κάνει κινήσεις για να φρεσκάρει την ομάδα. Στην πρώτη θα έπρεπε να αντικαταστήσει τον κουρασμένο Μπίσεσβαρ με πιο φρέσκο παίκτη νωρίτερα, και στη δεύτερη να τοποθετήσει έναν ακόμα παίκτη στο κέντρο, κάτι που έκανε αργότερα βέβαια, γιατί ήταν λογικό ότι ο Ολυμπιακός θα πίεζε για να ισοφαρίσει. Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ η μπάλα έφευγε ελάχιστα άουτ", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο γνωστός δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον διαιτητή:

"Ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να κρατήσει τον πειθαρχικό έλεγχο των παικτών. Στη φάση που ζητάει πέναλτι ο Ολυμπιακός, προσπάθησε να το εκβιάσει ο Ποντένσε. Αν ήταν διαιτητής ο Παπουτσέλης θα το έδινε. Το άλλο ήταν πέναλτι, έκανε λάθος ο Γιαννούλης που άφησε την μπάλα να κάνει γκελ και δεν την έδιωξε. Κι όταν έφυγε η μπάλα από αυτόν, βρήκε τον παίκτη του Ολυμπιακού. Άσχετα αν έπεσε μετά από δύο δρασκελιές ο Ποντένσε.

Όταν έρχονται ξένοι διαιτητές, τουλάχιστον δεν υπάρχει προκατάληψη. Αν ήταν ο Καλογερόπουλος ή ο Αρετόπουλος ή όποιος άλλος στη θέση του, ήταν παραπάνω από βέβαιο θα λέγαμε πως ο πρόεδρος της Ένωσης ή ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον έχει επηρεάσει. Με τους ξένους είναι βέβαιοι όλοι ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα. Αν φτάσουμε στο σημείο και οι ξένοι να επηρεάζονται από τους Έλληνες παράγοντες, να το κλείσουμε το μαγαζί καλύτερα".



"Ντροπή για τον Ολυμπιακό - Γιατί δεν πήγε ο Σαββίδης"

Ποιο είναι το σχόλιό σας για όσα είδαμε εξωαγωνιστικά;

"Αυτό που έγινε έξω από το γήπεδο, μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω. Τότε που πήγαιναν στα χωριά οι ομάδες και έβαζαν τα πούλμαν τους μακριά από το γήπεδο για να χτυπάνε οι χωριανοί τους παίκτες των αντίπαλων ομάδων. Δεν τολμώ να πιστέψω ότι ήταν σχέδιο του Ολυμπιακού αυτό που συνέβη, αλλά ήταν πρωτοβουλία οπαδών τού Ολυμπιακού που με τσαμπουκά πήγαν να τρομάξουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.  Παρενέβη η αστυνομία και αποφύγαμε εξελίξεις".

Σε πολύ κόσμο προκάλεσε εντύπωση η απουσία τού Βιεϊρίνια από την 11άδα του ΠΑΟΚ, αλλά και από τις αλλαγές που ακολούθησαν. 

"Είναι έκπληξη για εμένα ότι δεν έπαιξε. Θεωρώ ότι με την ηγετική φυσιογνωμία του, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να ηρεμήσει την ομάδα τού ΠΑΟΚ για να μην πάθει αυτό το αγωνιστικό κλακάζ και δώσει όλους τους χώρους στον Ολυμπιακό. Γιατί για να είμαστε ειλικρινείς ο Ολυμπιακός είχε όλους τους χώρους στο δεύτερο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο μισό γήπεδο".

Τι θέλετε να σημειώσουμε πριν κλείσουμε;

"Αυτή η ισοπαλία δεν σημαίνει τίποτα, αυτές οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν άλλες τρεις φορές. Ο ΠΑΟΚ έχει ψυχολογικό αβαντάζ που δεν έχασε και το Καραϊσκάκη ίσως ήταν η μοναδική έδρα που θα μπορούσε να χάσει. Βαθμολογικά δεν υπάρχει κάτι για να μιλήσουμε, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Να σημειώσω, επίσης, ότι ο Γιώργος Σαββίδης ενώ ήθελε να πάει στο γήπεδο δεν το έκανε, για να μην προκαλέσει μετά από τα μηνύματα που αντάλλαξε με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Και δεν θέλησε να ανάψει το σπίρτο και να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του αλλά και στην διεξαγωγή του αγώνα. Κι αυτός ήταν κάτι θετικό κατά την άποψή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Ρουκέτα" στον ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" μεγάλο όνομα - Αδιανόητη απόφαση!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags