Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Πυρά" Βασιλόπουλου: "Πέναλτι και του Μάτος - Γι’ αυτό έφυγε ο Μητρόπουλος - Έρχονται εξελίξεις"
| 2019-12-02 19:02:00

"Πυρά" Βασιλόπουλου: "Πέναλτι και του Μάτος - Γι’ αυτό έφυγε ο Μητρόπουλος - Έρχονται εξελίξεις"

του Γιώργου Κτενά
"Πυρά" Βασιλόπουλου: "Πέναλτι και του Μάτος - Γι’ αυτό έφυγε ο Μητρόπουλος - Έρχονται εξελίξεις"

"Του κάνουν μπούλινγκ - Είναι ντροπή για τον Ολυμπιακό".

Νικητής ο ΠΑΟΚ ήταν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Γνωστός δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, σχολίασε την παρουσία τής διαιτησίας αλλά και την αντιπαράθεση που είχε με τον Τάσο Μητρόπουλο στην εκπομπή του Open, με αποτέλεσμα την αποχώρηση του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού.

Μίλησε για την απουσία του Βιεϊρίνια, αλλά και για όσα έγιναν πριν από την έναρξη του αγώνα, με τους παίκτες τού Δικέφαλου και τους οπαδούς των Ερυθρόλευκων.

"Νικητής στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ"

"Το ντέρμπι είχε νικητή νομίζω, ακόμα κι αν δεν προκύπτει από το αποτέλεσμα. Προκύπτει όμως από τις συνθήκες. Ο ΠΑΟΚ πήρε βαθμό ισοπαλίας, αλλά φεύγοντας αήττητος από το Καραϊσκάκης, χαρακτηρίζεται φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Πέρα από τον βαθμό, ο ΠΑΟΚ είναι νικητής διότι πήρε ψυχολογικό αβαντάζ σε σχέση με τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Κ. Βασιλόπουλος στo sportdog.

Ποια είναι η άποψή σας για τη διαιτησία;

"Η καραμέλα τής διαιτησίας δημιουργεί ένα γραφικό περιβάλλον γύρω από τον Ολυμπιακό. Αν είναι πέναλτι του Ποντένσε, τότε είναι και του Μάτος. Η αμφισβήτηση στους ξένους διαιτητές έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορεί να κερδίσει ο Ολυμπιακός με τους ξένους διαιτητές. Επί σειρά ετών έπαιρνε πέναλτι μαϊμού, ανύπαρκτα οφσάιντ κ.λπ. Γι' αυτό άλλωστε ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ αποφάσισαν να φέρουν ξένους διαιτητές. Γιατί υπήρχε αμφισβήτηση των Ελλήνων στα παιχνίδια του Ολυμπιακού".

"Γι' αυτό έφυγε ο Μητρόπουλος από το πάνελ"

Παρόμοιες απόψεις στην τηλεοπτική εκπομπή που συμμετέχετε, ανάγκασαν τον Τάσο Μητρόπουλο να αποχωρήσει από το στούντιο.

"Ο Τάσος θεωρώ ότι αισθανόταν άβολα στο πάνελ λόγω του μπούλινγκ που δέχεται από το περιβάλλον του Ολυμπιακού, ακριβώς για τη συμμετοχή του σε αυτή την εκπομπή. Αυτό όμως δεν είναι σωστό, δεν είναι δυνατόν να εκφραζόμαστε μέσα από αλήθειες και αυτές να οδηγούν σε θεατρινισμούς χωρίς λόγο. Πού είναι το ψέμα όταν λέμε ότι κατακτήθηκαν τίτλοι από τον Ολυμπιακό με τη βοήθεια διαιτησίας; Όλη η Ελλάδα το λέει εδώ και τόσα χρόνια και στον Ολυμπιακό γνωρίζουν καλά ότι δεν μπορούν να κρυφτούν με αυτό το θέμα".

Παραξένεψε πολλούς η απουσία τού Βιεϊρίνια τόσο από την αρχική 11άδα όσο και από τις αλλαγές του Φερέιρα.

"Είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας, προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό, επέστρεψε νωρίτερα από τη λογική ημερομηνία που θα έπρεπε, και προφυλάσσεται από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι ήταν υψηλής έντασης και δεν ήταν έτοιμος να παίξει σε αυτό το τέμπο 90 λεπτά. Γι' αυτό έμεινε στον πάγκο. Τώρα γιατί δεν μπήκε αλλαγή, δεν χρειάζεται ανάλυση: Η εξέλιξη του αγώνα ήταν τέτοια που δημιούργησε άλλες συνθήκες και άλλες ανάγκες για την 11άδα του ΠΑΟΚ".
 

"Έρχονται εξελίξεις"

Θα μου κάνετε ένα σχόλιο για όσα έγιναν εξωαγωνιστικά;

"Όσα έγιναν στο Φάληρο γυρίζουν την Ελλάδα 40 και 50 χρόνια πίσω. Το γεγονός ότι έκοψαν τις διαπιστεύσεις του Open, αλλά και ότι δεν επέτρεψαν να καλύψει καμία κάμερα την άφιξη του ΠΑΟΚ. Η παρουσία χουλιγκάνων έξω από τα αποδυτήρια αποτελούν ντροπή για τον Ολυμπιακό, το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον κύριο Αυγενάκη που είχε φιλοξενήσει λίγες ημέρες πριν στο γραφείο του τον Κουντούρη, που πρωταγωνίστησε στην υποδοχή του ΠΑΟΚ. Με συνθήκες ζούγκλας το 2020 μπορούμε εύκολα να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θα γίνει αν οι αρμόδιοι φορείς και, κυρίως, η Πολιτεία δεν φροντίσει να τελειώνουμε με τους τραμπουκισμούς στον ελληνικό αθλητικό. Η επίθεση σε βάρος αξιωματούχου της ΦΙΦΑ, δηλαδή η επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ο Χούμπελ, δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη ΦΙΦΑ και θα υπάρξουν εξελίξεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Τέλος ο Μητρόπουλος από το OPEN - Ποιον "ερυθρόλευκο" θα πάρει ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags