Facebook Pixel Μήνυση κατά Τζήλου και αστυνομικών από τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή!
| 2019-12-03 12:54:00

Μήνυση κατά Τζήλου και αστυνομικών από τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή!

Sportdog Team
Μήνυση κατά Τζήλου και αστυνομικών από τον κατηγορούμενο για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή!

Πρωτοφανής κίνηση.

Σε μήνυση κατά του Θανάση Τζήλου και κατά τεσσάρων αστυνομικών της Λάρισας προχώρησε ο φερόμενος εκ των δραστών της δολοφονικής επίθεσης που είχε γίνει έξω από το σπίτι του διαιτητή στις 19 Δεκεμβρίου του 2018.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο κατηγορούμενος ως εκ των δραστών προχώρησε σε ψευδή καταμήνυση σε ό,τι έχει να κάνει με τον διεθνή ρέφερι και για ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδή καταμήνυση, καθώς επίσης ψευδορκία και κατάχρηση εξουσίας για τους αστυνομικούς. Παράλληλα, εγκαλείται και η Ιατροδικαστής, για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος.



Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο ο Τζήλος, όσο και οι τέσσερις αστυνομικοί.

Ο φερόμενος ως δράστης, είχε παραδοθεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), με αποτέλεσμα μετά την απολογία του να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags