Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" Ρόκα! Ευκαιρία στον... ξεχασμένο, τα "σπάει" όλα ο Μολό!
| 2019-12-04 10:19:00

"Σκούπα" Ρόκα! "Τελειώνει" τέσσερις από ΠΑΟ - Ευκαιρία στον... ξεχασμένο - Τα "σπάει" όλα ο Μολό!

του Νίκου Στεργίου
"Σκούπα" Ρόκα! "Τελειώνει" τέσσερις από ΠΑΟ - Ευκαιρία στον... ξεχασμένο - Τα "σπάει" όλα ο Μολό!

Ραγδαίες εξελίξεις, ποιος... απειλεί. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Παναθηναϊκός: Στις τόσες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο Τριφύλλι αναφορικά με τη λύση των συμβολαίων των καλοκαιρινών "κομμένων", έχουμε καταθέσει στο sportdog πως εν όψει Ιανουαρίου θα πρέπει να προστεθούν και άλλες, τουλάχιστον σε επίπεδο πρόθεσης των διοικούντων των Πράσινων.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος από την καλοκαιρινή εξάδα που τέθηκε εκτός ομάδας χωρίς να βρεθεί κοινός τόπος για λύση συμβολαίου, που τελικά αποδεσμεύτηκε, είναι ο Φάνης Τζανδάρης. Όλοι οι υπόλοιποι πέντε, παραμένουν στο σύλλογο, συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους και φυσικά να επιβαρύνουν με ένα ποσοστό που προσεγγίζει το 40% το συνολικό μπάτζετ της ομάδας.

Προσπάθειες, σε διαφορετικό πλαίσιο και ύφος, γίνονται συνεχώς, ειδικά μετά την απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα, ωστόσο παρά τις καιρούς διαρροές περί επικείμενων συμφωνιών, καμία δεν έχει υλοποιηθεί. Και παρότι ακούγεται μάλλον... ειρωνικό σε αυτήν την κατηγορία παικτών να προστεθούν άμεσα και άλλοι, αυτό συνιστά πραγματικότητα.

Καιρό, πολύ καιρό τώρα, το έχουμε καταγράψει στο sportdog και πλέον έχει γίνει κτήμα της "πράσινης" ρεπορταζιακής καθημερινότητας. Οι Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ δεν πρόκειται να παραμείνουν στο σύλλογο μετά και τον Ιανουάριο, ενώ στην κατηγορία των "επικίνδυνων" είναι και οι Ζοάο Νούνες (αναμένεται πάντως λόγω της λειψανδρίας με τις τιμωρίες να πάρει μια τελευταία ευκαιρία στα επόμενα παιχνίδια), Φάουστο Τιένθα.

Διαφορετικές περιπτώσεις η κάθε μία. Ευκολότερη του Δανού, ο οποίος ως γνωστόν πληρώνεται άμα τη... εμφανίσει με την πράσινη φανέλα, κοινώς έχει συμφωνία pay per play με τον Παναθηναϊκό. Ως προς τον Γάλλο τώρα. Ο ίδιος είναι ξεκάθαρα στον "πάγο" από τον Γιώργο Δώνη, οι σχέσεις τους είναι κάτι λιγότερο από κάκιστες και δεν υπάρχει φως για πιθανή αποκατάσταση.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο Γιοάν Μολό δεν θα γίνει... Αντονί Μουνιέ και δεν θα κάτσει στο συμβόλαιό του, ποντάροντας και στον εγωισμό του Γάλλου εξτρέμ, ο οποίος συνεχώς έχει τονίσει (παρότι όχι άμεσα) πως δεν θέλει να παραμένει σε μια ομάδα στην οποία δεν τον θέλουν.

Αυτό όμως δεν αποτελεί και θέσφατο. Και παρά τη σχετική αισιοδοξία για θετική έκβαση των συζητήσεων για διακοπή συμβολαίου (όποτε και αν αυτές γίνουν, αφού ως τώρα δεν υπάρχει ούτε καν νύξη), η οποία επαναλαμβάνουμε πιστοποιείται από την προηγούμενη στάση του παίκτη, μόνο δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται πως η στάση του Γάλλου θα είναι συγκαταβατική. 

Ή, για να το πούμε διαφορετικά, θα είναι τέτοια σε περίπτωση που δεν αποζημιωθεί σε επίπεδα που ο ίδιος επιθυμεί και θέλει. Υπενθυμίζεται πως ο Γάλλος έχει υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του '21.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tην ώρα που όλοι "πλακώνονται", ο Αλαφούζος κλείνει παικταράδες - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags