Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Τέλος οι... βόμβες στον ΠΑΟ! Με αυτόν τα βρίσκει σκούρα ο Ρόκα - Παίζει να πάει στον ΠΑΟΚ;
| 2019-12-04 22:48:00

Τέλος οι... βόμβες στον ΠΑΟ! Με αυτόν τα βρίσκει σκούρα ο Ρόκα - Παίζει να πάει στον ΠΑΟΚ;

του Νίκου Στεργίου
Τέλος οι... βόμβες στον ΠΑΟ! Με αυτόν τα βρίσκει σκούρα ο Ρόκα - Παίζει να πάει στον ΠΑΟΚ;

Πόσα θέλει και πόσα του δίνουν; Χλωμό...

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Μια αλήθεια, μια μισή αλήθεια και μια καθόλου ξεστόμισε χθες ο Εμάνουελ Ινσούα στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού αναφερόμενος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Η αλήθεια; Πως θέλει να μείνει. Οντως περνάει καλά στην Αθήνα, οικογενειακώς και όντως –όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό στο sportdog– έχει διαμηνύσει στον αδερφό και μάνατζερ του τη σχετική του επιθυμία.

Η… καθόλου αλήθεια; Πως δεν είχε προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Και το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ επισήμως κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό, ύψους περίπου 800.000 ευρώ για την αγορά του, πρόταση που όμως απορρίφθηκε από τον Νταμπίζα,  ο οποίος ούτε  λίγο ούτε πολύ αξίωσε τα διπλά. Και τώρα, είναι ενήμερος των προθέσεων των πρωταθλητών, οι οποίοι τον έχουν -και το γνωρίζει- στην ατζέντα τους σε περίπτωση παραχώρησης στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Η μισή αλήθεια; Το, όπως ερμηνεύεται σχεδόν από το σύνολο του Τύπου,  ως το "αλλά" των χθεσινών του δηλώσεων. "Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο", το χαρακτηριστικό του σχόλιο που προφανώς δεν αλλάζει και τα δεδομένα αναφορικά με τις πιθανότητες του "τριφυλλιού" να συνεχίσει το σερί των ανανεώσεων με τον Αργεντινό, ο οποίος ξεκάθαρα έθεσε όρους που γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό και προφανώς αφορούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Οι απαιτήσεις του Ινσούα είναι συγκεκριμένες για να υπογράψει νέο συμβόλαιο και ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ. Τέτοιο ποσό δεν φαίνεται στον ορίζοντα πως  μπορεί να του προσφερθεί -και αυτό παρά τις πρόσφατες υπερβάσεις στις ανανεώσεις των Κουρμπέλη, Χατζηγιόβανη- και παρότι πρέπει  να θεωρείται δεδομένο πως θα του προσφερθεί κάτι… καλύτερο από τις 280.000 ευρώ που τώρα εισπράττει, είναι σίγουρο πως δεν θα φτάσει να καλύψει τις απαιτήσεις του,  αλλά και πως δεν υπάρχει -όπως φαίνεται τουλάχιστον- η πρόθεση να γίνει νέα υπέρβαση για να δοθεί στον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού το δεύτερο μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας.

Κοινώς, όπως ακριβώς σε συνεχή ρεπορτάζ είχε καταγράψει το sportdog τα δεδομένα της υπόθεσης Ινσούα, ακριβώς, έστω και με τον τρόπο του, τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Αργεντινός. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει βόμβα με Μπεργκ – Γυρίζει στην Ελλάδα με... χρυσό συμβόλαιο – Ποια ομάδα κάνει πρόταση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags