Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Κουρμπέλης; Mε αυτόν θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος
| 2019-12-05 10:29:00

Ποιος Κουρμπέλης; Mε αυτόν θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος - Έτσι χτυπάει ξανά πρωτάθλημα!

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Κουρμπέλης; Mε αυτόν θα "ρίξει" το ΟΑΚΑ ο Αλαφούζος - Έτσι χτυπάει ξανά πρωτάθλημα!

Μεγάλο "μπαμ" στα σκαριά. Δίνει τρελά λεφτά. Ποιος είναι;

Παναθηναϊκός: Το άκουσμα του ονόματος και μόνο του Μάρκους Μπεργκ, πάντα συγκινεί τους οπαδούς των "πράσινων". Τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη, κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που θέλουν το μεγαλομέτοχο του "τριφυλλιού", Γιάννη Αλαφούζο να προσανατολίζεται, πάντα εν όψει καλοκαιριού, να "επαναπατρίσει" τον Σουηδό φουνταριστό, προσφέροντάς του το πιθανώς τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.

Η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο προθέσεων δεν μπορεί να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Ο διεθνής φορ έχει σπίτι στην Αθήνα, απόλαυσε και επαγγελματικά και ανθρώπινα, τη θητεία του στην Ελλάδα και δεν έχει κρύψει πως είτε εδώ, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, είτε στη Σουηδία και στην Γκέτεμποργκ, θα ήθελε ιδανικά να κλείσει την καριέρα του.

Αυτή δύσκολα θα τον βρει και του χρόνου στο Κράσνονταρ, αφού παρότι νωρίς, το +1 που διατηρεί ο ρωσικός σύλλογος για τη μονομερή επέκταση του συμβολαίου του παίκτη δύσκολα θα εξασκηθεί, γεγονός που θα φέρει τον πολύπειρο Σκανδιναβό σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης, πιθανότατα -μιας και περπατάει στα 34 του χρόνια- της τελευταίας.

Προφανώς, μια τέτοια επιλογή θα είναι περισσότερο συναισθηματική παρά βασισμένη σε οικονομικά κίνητρα. Έτσι κι αλλιώς, στην τριετία που λείπει από την Ελλάδα, ο Μάρκους Μπεργκ κέρδισε πολλά χρήματα από τη θητεία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Ρωσία. Κι αυτό προφανώς και λειτουργεί υπέρ των πιθανοτήτων του "τριφυλλιού", αν φυσικά αποφασίσει να τις κυνηγήσει.

Κι αυτό γιατί, όπως και να έχει... τσάμπα ο Σουηδός δεν θα έρθει να παίξει. Θα χρειαστεί η εκταμίευση ενός ποσού που σίγουρα θα ξεπερνάει το περίπου μισό εκατομμύριο που πλέον εισπράττει ο πλέον ακριβοπληρωμένος του ρόστερ, Δημήτρης Κουρμπέλης. Ποσό που ανεξαρτήτως του συναισθηματισμού που κρύβει μια τέτοια κίνηση, είναι αρκετά σημαντικό τόσο για τα οικονομικά δεδομένα του "τριφυλλιού" όσο φυσικά και με τον συνδυασμό της ηλικίας του έμπειρου επιθετικού.

Σε κάθε περίπτωση, το εν λόγω σενάριο είναι κάτι που θα πρέπει να κρατήσουμε εν όψει καλοκαιριού και τότε -και μόνο τότε- να περιμένουμε να δούμε αν και εφόσον μπορεί να μετατραπεί σε ρεαλιστική πραγματικότητα για τους "πράσινους".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tην ώρα που όλοι "πλακώνονται", ο Αλαφούζος κλείνει παικταράδες - Υπογράφει κι άλλος Έλληνας άσος!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags