Facebook Pixel Τρελός Σλούτσκι! "Φτύνει" τα λεφτά για την ΑΕΚ - Γιατί τρέλανε τον Ίβιτς;
| 2019-12-05 12:07:00

Τρελός Σλούτσκι! "Φτύνει" τα λεφτά για την ΑΕΚ - Γι’ αυτό "έφτιαξε" Ίβιτς - Σιγά μην ερχόταν αν...

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελός Σλούτσκι! "Φτύνει" τα λεφτά για την ΑΕΚ - Γι’ αυτό "έφτιαξε" Ίβιτς - Σιγά μην ερχόταν αν...

Πόσα έπαιρνε και πόσα παίρνει τώρα. Ψάχνει... εκδίκηση! 

Λεονίντ Σλούτσκι λοιπόν. Ο πολύπειρος Ρώσος προπονητής, ο κατά πολλούς καλύτερος της γενιάς του στην πατρίδα του, σίγουρα από τους πλέον επιτυχημένους εκεί την τελευταία δεκαετία. Αυτός είναι ο "εκλεκτός" της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή, γι' αυτόν ταξίδεψε χθες στο Άμστερνταμ ο Ίλια Ίβιτς προκειμένου να τον συναντήσει πριν φύγει από την Ολλανδία για τη Ρωσία.

Βλέπετε, την περασμένη Παρασκευή, live στην ολλανδική τηλεόραση, αμέσως μετά την ήττα της Φίτεσε, της ομάδας που είχε τα ηνία από τον Μάρτιο του '18, από τη Χέρενφεν, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την κατηφόρα με πέντε διαδοχικές ήττες (σ.σ. το χειρότερο σερί της καριέρας του) στην Ερεντιβίζιε.

Τα διαδικαστικά ρυθμίστηκαν κατά τη διάρκεια του Σ/Κ, τότε ενημερώθηκε για τη διαθεσιμότητα του 48χρονου προπονητή και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και μέσω του Έλληνα εκπροσώπου της αγγλικής (κορυφαίας) εταιρείας management που εκπροσωπεί τον κόουτς, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον. Και το επισημοποίησε, αφού είδε θετική ανταπόκριση, με το χθεσινό του ταξίδι και το τετ-α-τετ μαζί του.

Πλέον, απομένει η απόκριση του Ρώσου προπονητή, με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του, αλλά και τη σχετική διαρροή από την ΑΕΚ να αναφέρουν πως έχει διορία να τη δώσει ως αύριο Παρασκευή. Η αισιοδοξία εκ μέρους της Ένωσης περισσεύει, ειδικά από τη στιγμή που είναι σαφές ότι το πρωτεύον για τον Λεονίντ Σλούτσκι δεν είναι το οικονομικό.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να πετύχει και εκτός ρωσικών συνόρων. Δεν το έκρυψε ποτέ και συνεχίζει να το θεωρεί ως βασικό κίνητρο για τη συνέχεια της καριέρας του. Δεν το κατάφερε στην πρώτη του απόπειρα στον πάγκο της Χαλ (δεν μπόρεσε να την ανεβάσει στην Πρέμιερσιπ), σίγουρα δεν θεωρείται επιτυχημένη η θητεία του στη Φίτεσε.

Ωστόσο, μόνο και μόνο ότι από τα +2,5 εκατ. ευρώ που εισέπραττε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έπεσε στο 1 εκατ. ευρώ στην Αγγλία και στα 600-650.000 ευρώ στην Ολλανδία, δείχνει πως όντως δεν ενδιαφέρεται για το οικονομικό σκέλος.

Γιατί αν μπει ο συγκεκριμένος παράγοντας στην εξίσωση, τότε η ΑΕΚ εξ αρχής δεν θα είχε τύχη, ειδικά αν συνυπολογιστεί το ότι ήδη στη Ρωσία, πριν καν δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον της Ένωσης, γίνεται λόγος για προσεγγίσεις από τη Ρούμπιν Καζάν και την Ντιναμό Μόσχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραβάνε τα μαλλιά τους οι ΑΕΚτζήδες! Αυτός θα είναι προπονητής στο ματς με τον Πανιώνιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags