Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ξύλο" Δώνη με ξένο, τον "έφαγε" πριν το ματς - Φοβερό... επίτευγμα, στον "αέρα" η μισή ομάδα!
| 2019-12-05 17:30:00

"Ξύλο" Δώνη με ξένο, τον "έφαγε" πριν το ματς - Φοβερό... επίτευγμα, στον "αέρα" η μισή ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
"Ξύλο" Δώνη με ξένο, τον "έφαγε" πριν το ματς - Φοβερό... επίτευγμα, στον "αέρα" η μισή ομάδα!

Πού είσαι Νταμπίζα! Πώς τα κατάφεραν; Διάβασε να καταλάβεις...

Το "κόψιμο" του Γιοάν Μολό από τη σημερινή αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα ρεβάνς με την Παναχαϊκή στους "32" του Κυπέλλου, ουσιαστικά σηματοδοτεί το ξεκάθαρο μήνυμα του Γιώργου Δώνη προς τον Γάλλο πως οριστικά και αμετάκλητα δεν τον υπολογίζει.

Η υποδοχή του 30χρονου άσου στο συγκεκριμένο νέο θύμισε το πρόσφατο παρελθόν. Αυτή τη φορά μπορεί να απέφυγε τα σπασίματα, ωστόσο ήταν έκδηλα εκνευρισμένος, βρίζοντας Θεούς  και δαίμονες, θεωρώντας εαυτόν αδικημένο από τη συμπεριφορά του προπονητή του Παναθηναϊκού και κυρίως "προδωμένο" από τις εγγυήσεις που είχε πάρει τόσο το καλοκαίρι, όταν αποφάσιζε να ενταχθεί στους Πράσινους (και είχε προφανώς συνομιλίες και επαφές με τον ίδιο τον Δώνη) όσο και στην προηγούμενη "κρίση", όταν οι δύο άνδρες συμφώνησαν να αφήσουν πίσω τα όσα είχαν γίνει και να συνεχίσουν αρμονικά. Κάτι που ο Μολό κρίνει πως το "τρένο" δεν τήρησε.

Ανεξαρτήτως αν πλέον η καταφανής συναισθηματική του φόρτιση θα διευκολύνει ή όχι την προσπάθεια να βρεθεί τρόπος για συναινετικό "διαζύγιο", το παράδειγμα της ακριβότερης ουσιαστικά επένδυσης του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι αναδεικνύει μια ακόμη πτυχή των πόσο αποτυχημένες ήταν οι επιλογές των Νταμπίζα (κυρίως) και Δώνη (δευτερευόντως).

Πέραν λοιπόν του Μολό, εξετάζοντας τις υπόλοιπες καλοκαιρινές προσθήκες, φαίνεται πως από τις 9 συνολικά, μόνο ο Σένκεβελντ αποδεικνύεται λίρα εκατό. Είναι φυσικά και ο Ζαχίντ (μετά το εφιαλτικό του ξεκίνημα), ωστόσο ο Νορβηγός είναι δανεικός στους Πράσινους, όχι περιουσιακό τους στοιχείο (εκτός αν περιμένει κανείς πως θα καταβληθούν τα 1,8 εκατ. ευρώ της ρήτρας αγοράς του από τον ΑΠΟΕΛ).

Από τους υπόλοιπους; Ο Φάουστο έχει μόνο λίγα λεπτά στο πρώτο ματς με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, ο Νούνες μετά το εφιαλτικό του ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ έχει παίξει πέντε λεπτά στο Αγρίνιο. Ο Μπεκ, συνολικά, έχει πατήσει χορτάρι για 71 λεπτά. Κολοβός και Περέα σαφώς έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ωστόσο ο Ελληνας διεθνής απογοητεύει όσες ευκαιρίες (και είναι πολλές) του έχει δώσει ο Δώνης, ενώ ο Κολομβιανός ίσως και να έχει υπερβεί το αναμενόμενο το καλοκαίρι ταβάνι του, χωρίς ακόμη να είναι σε θέση να πάρει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό. Οσο για τον ένατο, τον Γάλλο επιθετικό Κόναν; Αυτός είναι μεταξύ πάγκου και ενδεκάδας στον… Λεβαδειακό, όπου παραχωρήθηκε δανεικός.

2/9 λοιπόν (με τον δανεικό Ζαχίντ να υπολογίζεται στους δύο). Ποσοστό… αποτυχίας εμφατικό, που για να είναι ήδη πρακτικά… τελεσίδικο από τα μέσα κιόλας της σεζόν, θέλει πραγματικά "μαεστρία" για να το πετύχεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξυπνη βόμβα στον ΠΑΟ - Βρήκε τον αντικαταστάτη του Ινσούα - Έλληνας παικταράς εξωτερικού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags